Budućnost Krušik - Loznica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost Krušik - Loznica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
27.05.2015, 21:18

Komšijski derbi Valjevcima

č: | fb:

U vanrednom kolu igranom danas, Budućnost-Krušik je kao domaćin pobedio ubsko Jedinstvo sa 2:1 (2:1). Strelci za domaće bili su Čočović i Đermanović, a za goste Sitarica.

Želja je na gostovanju u Topoli pobedio Karađorđa sa 2:0 i zadržao drugo mesto na tabeli. Valjevci su treći, a Ubljani četvrti. U 28. kolu, Železničar dočekuje Zvižd, Jedinstvo tim Pobede, dok Budućnost-Krušik gostuje u Smederevu.

U Zonskoj ligi Drina, takođe u 27. kolu, od klubova Kolubarskog okruga slavila je samo Brezovica pobedom protiv Zlatara od 2:1, Ribnica je poražena od FAP-a sa 0:2, valjevski Radnički na gostovanju u Čajetini 2:3, Zadrugar je u Lajkovcu izgubio od Sjeničana 0:2, dok je OFK Osečina poražena u Bajinoj Bašti sa 2:1.

U 28. kolu, komšijski deriji su mečevi Radnički-Zadrugar i OFK Osečina-Brezovica. Ribnica dočekuje Radnički iz Klubaca, kod Loznice.

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 18 sati 14 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara