Registracija Prijava preko FB
Plivački miting u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
Plivački miting u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
12.06.2015, 14:02

Plivaćki miting „Petnica kup 2015“

č: | fb:

Na olimpijskom bazenu u Petnici sutra od 10.00 sati održava se tradicionalni plivački miting „Petnica kup 2015“, objavljeno je na sajtu Plivačkog savez Srbije (PSS). Precizira se da je takmičenje pojedinačno i ekipno, a merenje vremena elektronsko. Dosadašnja iskustva govore da na „Petnica kupu“ učestvujepreko 200 takmičara, u pojedinačnim i štafetnim trkama, iz brojnih klubova u Beogradu, centralnoj Srbiji i Vojvodini.

Takmičenje počinje u 10.00 sati, a rasplivavanje (osnovno zagrevanje takmičara) sat ranije s tim što pored prepodnevnog postoji i popdnevni takmičarski program. Drugim rečima, olimpijski bazen sutra neće biti otvoren za kupače.

Organizator „Petnica kupa 2015“ je PK „Valis“, a pokrovitelj Grad Valjevo.

Aktuelno

Parking u centru grada (foto: Kolubarske.rs)
U planu sređivanje još dva Pre 2 sati 38 minuta

Završena rekonstrukcija parkinga u centru grada

Završena je rekonstrukcija parkinga preko puta zgrade Skupštine grada, između Karađorđeve i Ulice Vuka Karadžića. U planu je sređivanje još dva parkinga u centru grada.

Razgovori pod lipom (foto: Kolubarske.rs)
"Razgovori pod lipom" o brutalnim, nasilnim, vulgarnim napadima na neistomišljenike Pre 19 sati 28 minuta

"Institucije će jednog dana proraditi"

Linč i progon, kojima su u Srbiji izloženi neistomišljenici aktuelne vlasti, su najbrutalniji, najnasilniji i najvulgarniji do sada, zaključak je "Razgovora pod lipom". Profesor Čedomr Čupić,...

Gradska kuća Lajkovac  (foto: www.lajkovac.org.rs)
Program manifestacije Dani Lajkovca 20.07.2019

Koncerti Leksington benda i Dženana Lončarevića

Najatraktivniji programi manifestacije Dani Lajkovca 2019 biće koncerti Leksington benda 29. jula i Dženana Lončarevića 30. jula. Koncerti će biti održani na platou ispred Gradske kuće od 22 sata.