Registracija Prijava preko FB
Plivački miting u Petnici (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Plivački miting u Petnici (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2015, 19:42

Valisu drugo mesto

č: | fb:

Na tradicionalnom 17, „Petnica kupu“ u plivanju, koji je danas održan na olimpijskom bazenu SRC „Petnica“, Valis je osvojio drugo mesto, iza beogradskog „11. aprila“, dok je treći bio Vračar iz Beograda, Učestvovala su 24 kluba iz Beograda, centralne Srbije, Vojvodine i Crne Gore sa 231 takmičarem i 172 takmičarke.

Prvo mesto, na 50 metara leđno, osvojila je Milica Ristić, koja ima i peto mesto u trci na 200 metara slobodno. Ona je podelila 22. do 24. mesta u ženskoj konkurenciji. Najbolji plasman ostvarila je Anđela Damnjanović ukupnim plasmanom na deobi 7-8. mesta, dok su Božica Andrić i Anđela Lukić podelile 19-20. mesto.

Pojedinačno, druga mesta u svojim trkama imaju Božica Andrić, Jana Mitrović, Anđela Damnjanović, Emilija Stanković, muška i ženska đtafeta 4 x 50 metara slobodno, odnosno ženska štafeta 4 x 50 metara mešovito. Muška štafeta u toj disciplini bila je treća.

U muškoj konkurenciji, Filip Puce i Aleksandar Radulović dele 23. mesto među 231 učesnikom.

Takmičarke i takmičari Valisa osvojili su i nekoliko četvrtih, petih i sedmih mesta u svojim trkama. Plivački radnici Valjevo bili su uzorni organizatori ovog tradicionalnog mitinga mladosti, zdravlja i lepote.

Aktuelno

Parking u centru grada (foto: Kolubarske.rs)
U planu sređivanje još dva Pre 3 sati 43 minuta

Završena rekonstrukcija parkinga u centru grada

Završena je rekonstrukcija parkinga preko puta zgrade Skupštine grada, između Karađorđeve i Ulice Vuka Karadžića. U planu je sređivanje još dva parkinga u centru grada.

Razgovori pod lipom (foto: Kolubarske.rs)
"Razgovori pod lipom" o brutalnim, nasilnim, vulgarnim napadima na neistomišljenike Pre 20 sati 33 minuta

"Institucije će jednog dana proraditi"

Linč i progon, kojima su u Srbiji izloženi neistomišljenici aktuelne vlasti, su najbrutalniji, najnasilniji i najvulgarniji do sada, zaključak je "Razgovora pod lipom". Profesor Čedomr Čupić,...

Gradska kuća Lajkovac  (foto: www.lajkovac.org.rs)
Program manifestacije Dani Lajkovca 20.07.2019

Koncerti Leksington benda i Dženana Lončarevića

Najatraktivniji programi manifestacije Dani Lajkovca 2019 biće koncerti Leksington benda 29. jula i Dženana Lončarevića 30. jula. Koncerti će biti održani na platou ispred Gradske kuće od 22 sata.