Plivački miting u Petnici (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Plivački miting u Petnici (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2015, 19:42

Valisu drugo mesto

č: | fb:

Na tradicionalnom 17, „Petnica kupu“ u plivanju, koji je danas održan na olimpijskom bazenu SRC „Petnica“, Valis je osvojio drugo mesto, iza beogradskog „11. aprila“, dok je treći bio Vračar iz Beograda, Učestvovala su 24 kluba iz Beograda, centralne Srbije, Vojvodine i Crne Gore sa 231 takmičarem i 172 takmičarke.

Prvo mesto, na 50 metara leđno, osvojila je Milica Ristić, koja ima i peto mesto u trci na 200 metara slobodno. Ona je podelila 22. do 24. mesta u ženskoj konkurenciji. Najbolji plasman ostvarila je Anđela Damnjanović ukupnim plasmanom na deobi 7-8. mesta, dok su Božica Andrić i Anđela Lukić podelile 19-20. mesto.

Pojedinačno, druga mesta u svojim trkama imaju Božica Andrić, Jana Mitrović, Anđela Damnjanović, Emilija Stanković, muška i ženska đtafeta 4 x 50 metara slobodno, odnosno ženska štafeta 4 x 50 metara mešovito. Muška štafeta u toj disciplini bila je treća.

U muškoj konkurenciji, Filip Puce i Aleksandar Radulović dele 23. mesto među 231 učesnikom.

Takmičarke i takmičari Valisa osvojili su i nekoliko četvrtih, petih i sedmih mesta u svojim trkama. Plivački radnici Valjevo bili su uzorni organizatori ovog tradicionalnog mitinga mladosti, zdravlja i lepote.

Aktuelno

Tamara Jokić (foto: Đorđe Đoković)
Nakon Tešnjarskih Herceg Novi… 16.08.2022

Sjajna Tamara Jokić preko celog sveta do Valjeva

"U Valjevu uvek imam tremu i određenu odgovornost. Kada uporedim sa svim skorašnjim nastupima kao što su Njujork, Lisabon, Beograd, Smederevo i tako dalje, u Valjevu uvek postoji dodatan osećaj...  · 7 komentara