Pobednički pehar u rukama vaterpolista Valis 93 (foto: Đorđe Đoković)
Pobednički pehar u rukama vaterpolista Valis 93 (foto: Đorđe Đoković)
16.08.2015, 22:21

Valis 93 bolji na penale

č: | fb:

U finalu drugoligaškog plej ofa za popunu Prve B lige u vaterpolu derbi dva valjevska kluba večeras je dobio Valis 93 sa 11:10 boljim izvođenjem „peteraca“, u regularnom delu bilo je 8:8. Valis je vodio sa 8:7, a Valis 93 je golom u poslednjih 30 sekundi uspeo da izbori „penale“. Treći je bio Goč posle pobede od 12:11 protiv Paraćina.

Četverci nakon regularnog dela

Četverci nakon regularnog dela (Foto: Đorđe Đoković)

Gradski derbi, pun naboja u igri „gol za gol“, opravdao je očekivanja, a posle sinoćnjih pobeda u polufinalnim utakmicama oba valjevska kluba izborila su plasman u Prvu B ligu, koja će se takođe igrati u Petnici pod zimskim balonom nad olimpijskim bazenom. Sinoć, Valis je pobedio Goč sa 18:10, dok je Valis 93 savladao Paraćin sa 12:8.

Treneri ekipa su za MVP igrača turnira proglasili Filipa Ćorića, a za najboljeg golmana Peđu Stojakovića, oba iz Valisa 93, dok je najbolji strelac bio nemački vaterpolista Volk, internacionalac u Goču iz Vrnjačke Banje.

Valis 93 - Valis

Valis 93 - Valis (Foto: Đorđe Đoković)

Valis 93 - Valis

Valis 93 - Valis (Foto: Đorđe Đoković)

 

Odbrana u poslednjem napadu

Odbrana u poslednjem napadu (Foto: Đorđe Đoković)

Slavlje vaterpolista Valis 93

Slavlje vaterpolista Valis 93 (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara