Neiskorišćena šansa za Budućnost Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Neiskorišćena šansa za Budućnost Krušik (foto: Đorđe Đoković)
15.10.2015, 13:41

Srđan Bajić na klupi Valjevaca

č: | fb:

Novitrener FK Budućnost-Krušik je Srđan Bajić (47), koji je sa uspehom uglavnom radio u klubovima Premijer lige BiH. Kao igrač bio je štoper Rudara iz Pljevalja, u Valjevu je igrao pre nekoliko godina kada je Budućnost jurila plasman u elitni rang takmičenja.

Dogovoreno je da Bajić vodi ekipu do kraja jesenjeg dela prvenstva, a da se potom razgovara o daljoj saradnji ukoliko obe strane budu zadovoljne rezultatima. On će na klupi Valjevaca debitovati na subotnjoj utakmici protiv Mokre Gore iz Zubinog Potoka sa Kosova.

Bajić će zameniti Dejana Nikolića iz Lučana, koji je prihvatio ponudu prvoligaša Kolubare iz Lazarevca, gde će nastojati da "zelene" spase ispadanja iz Prve lige. Nikolić je u valjevskom srpskoligašu pokazao da zna posao - u 24 utakmice ekipa je samo dva puta poražena. Valjevci su trenutno jedini bez poraza u Srpskoj ligi Zapad, na trećem su mestu i bodom zaostatka iz vodećih Smedereva i šabačke Mačve.

Kolubarske.rs su nastojačle da sa Nikolićem naprave "oproštajni intervju" ali tu nakanu još nismo realizovali zbog trenerovih obaveza na školovanju u FSS za "pro licencu". Nadamo se da ćemo taj razgovor obaviti i objaviti ovih dana. Nikolić se na jučerašnjem treningu oprostio od igrača FK Budućnost-Krušik, kojima nije bilo svejedno što ostaju bez "šefa" kojem duguju zahvalnost za dobre igre, rezultate i lični napredak.

Kako saznajemo, u kombinaciji je, pored Bajića, bilo još nekoliko slobodnih trenera, među njima i Slavenko Kuzmanović, nekadašnji štoper FAP-a i trener nekoliko superligaških timova u Srbiji, kao i Nenad Vanić, koji je igrao za Budućnost, najpre pod vođstvom Jusufa Čizmića, a ptom se izborio i za dres Crvene zvezde. Vaniću se, izgleda, ljulja fotelja šefa stručnog štaba u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, posle jučerašnjeg poraza u Čačku, a pred predstojeću utakmicu protiv neugodne Mladosti iz Lučana.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 2 sati 31 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 1 komentar

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 7 sati 41 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 1 komentar