ORK Metalac - RK Zlatar (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
ORK Metalac - RK Zlatar (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
14.11.2015, 21:03

I Zlatar odneo bodove

č: | fb:

ORK Metalac nije uspeo da zabeleži prvu pobedu u Super B ligi ni večeras protiv Zlatara iz Nove Varoši, koji je slavio sa 32:28 (16:10). Opet su valjevski rukometaši dobili drugo poluvreme (18:10), što je slaba uteha za seriju poraza, koja se ne pamti. Nova prilika da se „prokine“ pruža se u sredu, kada se igra Kup utakmica sa lazarevačkom Kolubarom.

Večeras, Valjevci su sedam golova prednosti gostiju stigli na 25:25 u 51. minutu igre, ali su tri gola Bojanovića zaredom pokopala nade u preokret. I dalje, nedovoljna pripremljenost nekompletne ekipe uzima danak, pa se do boljih dana može doći jedino upornim radom!

ORK Metalac: Simeunović (4 odbrane), Radojičić 8 (1), Divović 3, N. Jokanović 3, Anđelić, Obućina, Krunić 1, Milinković 5. Antonijević, Pantić 2, Jovanpović 6, Jevremović, Vranić, Đerić (9 odbrana i sedmerac).

Kod gostiju, Bojanović i Grujičić postigli su po 5, Ristović 6, a Jovanović 4 gola.

U 9. kolu, narednog vikenda, Valjevci igraju sa Dubočicom u Leskovcu. Te utakmice nekada su bile derbni sisreti, sada su oba kluba u krizi – Leskovčani u manjoj od Valjevaca.

Na tabeli vodi Šamot, dok je Metalac poslednji bez bodova. Ispred su Vrbas sa 5, te četitri ekipe sa po 6 bodova. Na kraju takmičenja, u niži rang sele se četiri kluba.

Druga pobeda rukometašica

U Prvoj ligi Centar, ŽRK Metalac je posle poraza od Avale u Vrčinu ((22:34) na svom terenu savladao Mladost (SP) sa 27:15 (13:7). U Vrčinu, najefikasnije su bile Obrenović 6, Cvetković 5 i Vuković4. a u Valjevu – Cvetković 12, Vuković 5, Obrenović i Radoičić po 3. U 9. kolu. gostuju beogradskom Radničkom.

Na tabeli vodi Mladi radnik, po dve pobede imaju Metalac i Loznica, dok su bez bodova Mladost i Rudar.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 8 sati 58 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 11 sati 48 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.