Tajmaut ŽRK Metalac (foto: ŽRK Metalac)
Tajmaut ŽRK Metalac (foto: ŽRK Metalac)
22.11.2015, 20:05

Lozničanke odnele bodove

č: | fb:

 

Ženska ekipa ORK Loznice odnela je večeras bodove iz Valjeva pošto je u derbiju začelja pobedila ŽRK Metalac sa 31:30 (16:16) u utakmici redovnog kola Prve lige Centar. Valjevke imaju za čim da žale s obzirom na to da su promašile dva sedmerca - 8 (6), a tesni porazi najviše bole! Lozničankama je ovo treća pobeda, dok su Valjevke ostale na dve pobede u do sada odigranih devet kola.

Ipak, evidentno je da ekipa formirana tek uoči početka prvenstva igra sve bolje. Boje Metalca branile su: Davidović, Obrenović 1, Radoičić 9 (4), Đorđević 1, Vuković 3, Cvetković 10 (2), Mijailović 1, Vilotić 1, Despotović, Petrović, Aksentijević 3, Milinković, Đikić 1, Nikolić 1, Baratović.

Kod gošći najefikasnije su bile Tešić sa 11, Novaković, Mijailović i Avramović sa po 6 postignutih golova. Loznica u ovoj Ligi ima dva kluba od kojih je Loznica Grad bolje plasiran.

Novi neuspesi ORK Metalca

Muška ekipa ORK Metalac izgubila je u Valjevu utakmicu Kupa Srbije od lazarevačke Kolubare sa 18:29, a potom i utakmicu Super B lige od Dubočice u Leskovcu rezultatom 25:31 (11:16).

Valjevci su na obe utakmice, posebno za Kup, igrali podmlađeni sa ekipom u kojoj je bilo i momaka rođenih 2000. godine, što se moralo odraziti na učinak. Očito da je Kup Srbije u ovom trenutku bio „luksuz“, dok daleki put u Leskovac unapred nije obećavao rezultatsko iznenađenje, pa se išlo na to da se budući prvotimci kale u utakmicama sa starijim, iskusnijim i fizički jačim protivnicima.

ORK Metalac: Vranić, Anđelić, Jelić, Ćaćić 1, Obućina 2, U. Jovanović, Krunić 5, Pajić 2, Antonijević, Pantić 7, N. Jovanović 4, Jevremović 3, L. Jovanović 1, Đerić.

Najefikasniji kod Dubočice, bili su Stanković, koji je postigao 9, te Čičić i Stojanovič sa po 4 gola.

Posle 9. kola, ORK Metalac je jedini bez osvojenog boda. U 10. kolu, Valjevci dočekuju Crveku, koja kao i Zlatar ima 8 bodova, dok su Mokra Gora i Vrbas osvojili po 6, a Kolubara 7 bodova.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 50 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 3 sati 39 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.