Tajm aut ORK Metalac (foto: Đorđe Đoković)
Tajm aut ORK Metalac (foto: Đorđe Đoković)
20.06.2014, 12:25

ORK Metalac u Pančevu

č: | fb:

Valjevski rukometaši sutrašnjom (20.30) utakmicom sa Dinamom u Pančevu završavaju takmičenje u Super B ligi Srbije i sezonu 2013/2014. godine. Oni će, bez obzira na ishod tog susreta, zauzeti poslednje mesto na tabeli Super B lige, a takmičarski cilj obezbedili su plasmanom u ovo doigravanje s obzirom na to da im je obezbeđen status prvoligaša (ne i superligaša) u sezoni 2014/2015. godine.

U prethodnim kolima, posle utakmice sa Planinkom iz Kuršumlije, ORK Metalac je najpre poražen u Jagodini 30:32, sa Mokrom Gorom iz Zubinog Potoka na Kosovu igrao je kod kuće 28:28, a onda kao domaćin izgubio i od Crvenke 31:32. Osvojeno je pet bodova iz dve pobede uz jedan remi i deset poraza.

Srednji bek Miloš Vujić

Srednji bek Miloš Vujić (Foto: Đorđe Đoković)

Valjevci sa ovim igračkim fondom, posle odlazaka i povreda dvojice ključnih igrača u zimskoj pauzi, nisu mogli više i to je realnost. Teret borbe za bodove izneli su golman Đorđević, bekovi Vujić, Mucić, Laković, Jovanović, krila Jokanović, Ilić i pivotmen Radojičić, kapiten ekipe.

Rraduje činjenica da su gotovo svi igrači iz Valjeva, kao i trener Slobodan Jokanović, kao i da je obnovljena Škola rukometa. Finansijski problemi su, međutim, ozbiljna prepreka daljem napretku, a na klupskom rukovodstvu je da pronađe način za dalje bitisanje rukometa (ženska ekipa poodavno je ugašena), pokuša da zadrži ove i vrati neke perspektivne, ali i iskusne igrače u matični klub.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 48 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara