Registracija Prijava preko FB
Utakmica Krušik -  Metalac u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Utakmica Krušik -  Metalac u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
22.06.2014, 19:24

Krušik poražen na penale

č: | fb:

Omladinci Krušika izgubili su danas od Metalca u Gornjem Milanovcu revanš susret baraža za popunu Kvalitetne lige Srbije posle izvođenja jedanaesteraca sa 3:5, u regularnom delu bilo je 1:1 (0:0).

Metalac je poveo iz sumnjivog jedanaesterca, a u 93. minutu izjednačio je Stefan Mitrović, koji je ušao sa klupe. Strelci za Krušik sa „bele tačke“ bili su Nemanja Plećić i Đorđe Petrović (takođe ušao sa klupe), dok su promašili Uroš Tomić i Marjan Popović, strelac gola u Valjevu. Golman domaćih Stevan Bojović odbranio je njihove udarce, a igrači Metalca iskoristili su sva četiri izvedena penala.

Valjevci i u ovom delu imaju primedbe na arbitražu sudijske trojke iz Kragujevca sa Bojanom Nikolićem, superligaškim deliocem pravde, na čelu. Predstavnici Krušika tvrde da je Metalcu priznat gol sa penala iako lopta,  koja se odbila od prečke, nije prešla gol liniju! Zbog toga će, tvrde, uložiti žalbu i naležnima ponuditi TV snimak današnje utakmice. Uz to, delegat je bio Rade Popović, sekretar FSS.

Aktuelno

Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Zbog epidemije i vanrednog stanja Pre 9 sati 13 minuta

Naplaćeno manje poreza na imovinu

Za prvih pet meseci ove godine naplaćeno je 28 miliona dinara manje izvornih prihoda Grada. Od toga, porez na imovinu građana manji je za blizu šest miliona, a od pravnih lica za oko 10,7 miliona...

Podela paketa (foto: www.mionica.rs)
U okviru projekta Švajcarska agencija za razvoj i saradnju Pre 5 sati 22 minuta

Podela humanitarnih paketa u Mionici

Predstavnici Asocijacije "Duga" i opštine Mionica su počeli sa podelom humanitarnih paketa za 65 socijalno najugroženijih porodica. U okviru projekta "Odgovor na KOVID-19 pandemiju na teritoriji...