Utakmica Krušik -  Metalac u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Utakmica Krušik -  Metalac u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
22.06.2014, 19:24

Krušik poražen na penale

č: | fb:

Omladinci Krušika izgubili su danas od Metalca u Gornjem Milanovcu revanš susret baraža za popunu Kvalitetne lige Srbije posle izvođenja jedanaesteraca sa 3:5, u regularnom delu bilo je 1:1 (0:0).

Metalac je poveo iz sumnjivog jedanaesterca, a u 93. minutu izjednačio je Stefan Mitrović, koji je ušao sa klupe. Strelci za Krušik sa „bele tačke“ bili su Nemanja Plećić i Đorđe Petrović (takođe ušao sa klupe), dok su promašili Uroš Tomić i Marjan Popović, strelac gola u Valjevu. Golman domaćih Stevan Bojović odbranio je njihove udarce, a igrači Metalca iskoristili su sva četiri izvedena penala.

Valjevci i u ovom delu imaju primedbe na arbitražu sudijske trojke iz Kragujevca sa Bojanom Nikolićem, superligaškim deliocem pravde, na čelu. Predstavnici Krušika tvrde da je Metalcu priznat gol sa penala iako lopta,  koja se odbila od prečke, nije prešla gol liniju! Zbog toga će, tvrde, uložiti žalbu i naležnima ponuditi TV snimak današnje utakmice. Uz to, delegat je bio Rade Popović, sekretar FSS.

Aktuelno

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara