Stativa fudbalera Budućnost Krušika (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Stativa fudbalera Budućnost Krušika (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
23.04.2016, 20:11

Tri gola Valjevaca

č: | fb:

U 22. kolu Srpske lige Zapad, posle bledih partija u Ljubiću i Lajkovcu, FK Budućnost-Krušik je zaigrala mnogo bolej, posebno u prvih 45 minuta, a ceh su platili Aranđelovčani. Valjevci su poveli sa 2:0 golovima kapitena Miloša Raševića, u 1. i 21. minutu, posle smislenih akcija gotovo kompletnog tima. U nastavku, ritam je pao, ali je Rašević u 73. minutu odigrao upotrebljivu loptu za Isidorovića, koji je zatresao mrežu Šumadije.

Zbog kartona izostao je Stefan Ilić, a zbog povrede štoper Gentić, koga je uspešno zamenio novajlija Prijović. Došlo je i do rokada u timu, pogotovo posle povrede Kosića i ulaska Đorđevića da bi kasnije priliku da zaigra dobio i Đuketić, takođe novajlija.

Uočljiv je „tihi rat“ navijača i vođe navale Popovića, koji se puno trudi ali ga „gol neće“. Jedini lek je da uporno trenira, a sve će već doći na svoje!

Lajkovački Đelezničar u Ljubiću, a ubsko Jedinstvo u Mihajlovcu, igraju sutra. U vrhu tabele nema promena –ć vodi Mačva, ispred Smedereva i FK Budućnost-Krušik. U 23. kolu, igra se derbi Smederevaca i Valjevaca. Jedinstvo dočekuje Šumadiju iz Kragujevca, dok Železničar gostuje Šumadiji u Aranđelovcu.

 

„Petarda“ Ribnice

 

U 22. kolu Zonske lige Drina, Ribnica je sa 5:2 porazila Radnički iz Klubaca kod Loznice. Sterlci su bili Krtsić 4 i Tomić 1. Na Ćućinu, Spartak je kao domaćin igrao samo 0:0 sa komšijama iz Brezovice, kod Uba, „fenjerdžijama“ na tabeli..

Sutra (16.00) na programu je komšijski derbi Zadrugar-Radnički (Valjevo) u Lajkovcu, dok. OFK Osečina dočekuije neugodan tim Prova iz okoline Vladimiraca.

 

 

Aktuelno

Nelegalni objekat na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
Nelegalni objekat se pojačao baštom Pre 17 sati 13 minuta

Moć investitora ili nemoć Grada?

Umesto da bude uklonjen, prema Rešenju građevinskog inspektora od 17. januara, ugostiteljski objekat u centru Divčibara radi "punom parom" i to pojačan baštom. U Gradskoj upravi pre dva meseca...  · 11 komentara

 (foto: )
Organizator Ujedinjeno Valjevo može Pre 15 sati 10 minuta

Tribina "Za zdrav vazduh i bez rudnika"

Koalicija "Svanuće - Ujedinjeno Valjevo može" organizuje tribinu na temu zaštite životne sredine "Za zdrav vazduh i bez rudnika". Tribina će biti održana u Holu Centra za kulturu u 19 časova.  · 4 komentara