Gol fudbalera Budućnosr Krušik (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Gol fudbalera Budućnosr Krušik (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
19.11.2016, 15:53

Valjevci bolji u Novom Pazaru

č: | fb:

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Srpske lige Zapad, FK Budućnost-Krušik je osvojila sva tri boda protiv Jošanice u Novom Pazaru golom Ristića postignutom u 17. minutu igre. Popović je probio po desnoj strani, Rašević je šutirao a Jasmin Koč odbranio, ali je Ristić odbojenu loptu smestio u levi, bliži ugao gola domaćih.

 

U borbenoj igri na Gradskom stdionu u Novom Pazaru, gde se igraju i utakmice Superlige Srbije, Valjevci su zaslužili tri boda makar i zbog toga što su postigli jedan gol. Jošanica, koja je do ovog kola imala po tri pobede i poraza te osam remija, bila je naoko nadmoćnija ali se Vojisavljević gotovo ni jednom nije našao u bezizlaznoj situaciji.

 

Trener valjevskih fudbalera Dejan Nikolić je postavio prepoznatljivu igru na rezultat u kojoj su odbrambene zadatke, kod prekida, imali i visoki napadači Popović i Obadović. Izostao je St. Ilić zbog boleti, a u tim se vratio iskusni vezista Janković, koji je prethodno pauzirao zbog žutih kartona.

 

Nikolić je tako, po povratku u Valjevo, na četiri utakmice osvojio svih 12 bodova, pa će klupski čelnici morati da se potrude ukoliko žele da ga zadrže na klupi. Tim pre što je lider Radnički KG danas u Priboju igrao sa FAP-om 1:1 (0:1) i na zimsku pauzu odlazi sa dva više.

 

Budućnost-Krušik: Vojisavljević – Soldatović, Gentić, Stevanović, Radović – Pavlović, Janković, Rašević, Popović, Risitć – Obadović (Prijović).

 

Železničar sutra (13.00) u Lajkovcu igra protiv Smedereva u nameri da pobedom osvoji 15 bodova kako bi pojačan na proleće mogao da se upusti u borbu za opstanak.

 

U Omladinskoj ligi Srbije igraju se i dva kola prolećnog dela. Podmladak Radničkog sa Petog puka poražen je od beogradskog Rada (0:1), a sutra gostuje Mačvi u Šapcu.

 

Štrajk u Ribnici

 

Poslednje kolo u Zonskoj ligi Drina će, bar što se klubova Kolubarskog okruga tiče, obeležiti neočekivani poraz Ribnice u Mionici od "fenjeraša" iz Vladimiraca. Jedinstvo, koje je imalo samo sedam bodova, pobedilo je sa 2:0, a prema saznanjima Kolubarskih.rs po sveu sudeći je u pitanju štrajk igrača Ribnice, koji nisu primili plate, pa "nisu hteli da igraju"!

 

Radnički je na Petom puku bio bolji od Polimlja iz Pripolja i pobedio sa 2:0 golovima Đurića i Ćebića. U komšijskom derbiju, igranom u Ljigu, Spartak i lajkovački Zadrugar podelili su bodove 1:1, a OFK Osečina je donela bod iz Sevojna, gde je sa istoimenom domaćom ekipom igrala 1:1.

 

Sutra (13.00), OFK Divci dočekuju neugodnu Drinu iz Ljubovije, dok je Jedinstvo na Ubu domaćin Radničkom iz Klubaca, kod Loznice. Jesenji prvak Provo, trenutno sa sedam bodova prednosti, gostuje Rađevcu u Krupnju, koji je u pretposlednjem kolu pobedio Zadrugar u Lajkovcu sa 5.3.

 

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 9 sati 55 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 2 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 5 sati 19 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...