Valis 93 (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
Valis 93 (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
20.11.2016, 20:55

Zemunci bolji u Petnici

č: | fb:

Zemun je večeras pobedio VK Valjevo sa 10:8 (2:2, 2:2, 3:2, 3:2) u 2. kolu Vaterpolo lige Srbije. Sam rezultat govori da su se valjevski vaterpolisti rezultatski držali dve četvrtine, dok je u finišu ponestalo snage i koncentracije, a porazu je kumovao i promašeni peterac pri nerešenom rezultatu 4:4.

 

Uostalom, pre početka prvenstva, u VK Valjevo bilo je i mišljenja da je to ekipa koja može svakoga da dobije ali i da izgubi od svakoga. Zemun je ekipa sastavljena od iskusnih igrača, što se večeras videlo jer umeju da igraju na rezultat.

 

Junak pobede nad Starim gradom, u 1. kolu, Ivan Rackov večeras je postigao jedan gol, kao i Popović, odnosno Gligorijević i Pelemiš, dok su po dva dali Rajković i Marković. Kod Zemunaca najefikasniji su bili su Nasković sa 3 i Vasiljević sa dva pogotka.

 

Za suđenje pomoćni trener Srđan Marković kaže da je "bilo sve sem domaćinsko".

 

U sredu, VK Valjevo igra Kup utakmicu protiv Naisa iz Niša, a 3. kolu Prve vaterpolo lige Srbije gostuje u glavnom gradu, gde će protivnik biti ekipa Beograda.

 

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 7 sati 46 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...