Crvena zvezda
Crvena zvezda
29.01.2017, 20:51

Pobednik Crvena zvezda

č: | fb:

Šesti "Gužvin memorijal" u rukometu, koji završen večeras u Valjevu, dobila je Crvena zvezda posle pobede u finalu nad Metaloplastikom sa 28:22 (12:15). Treći je Partizan, koji je savladao ORK Metalac sa 36:25 (17:17).

 

Najbolji igrač Babić

Najbolji igrač Babić

Najbolji golman Milenković

Najbolji golman Milenković

Najmlađi igrač Kovačević

Najmlađi igrač Kovačević

Za najboljeg igrača proglašen je Babić iz Zvezde, najbolji strelac je Mršulja iz Partizana, a golman Milenković iz Metaloplastike. Najmlađi učesnik turnira bio je Kovačević iz Metalca. Nagrade su uručili Gužvini saigrači Fajfrić, Vasiljević, Nenadović, odnosno Vlada Petrić Beli i predsednik Metalca, Miroslav Gajić.

 

Metaloplastika - Crvena zvezda

Metaloplastika - Crvena zvezda

Zvezda je do trijumfa došla u drugih 30 minuta kada su pun doprinos, uz golmana Zlatanovića, dali Mošić, Babić i Matičić, a odbrana je zaustavila Dragićevića. I crno-beli su do pobede za treće mesto došli tek posle bolje igre u drugom poluvremenu kada su proradili Mršulja u kontranapadima, odnosno mladi Trnavac na golu.

 

Pehar za pobednika

Pehar za pobednika

Nikola Jevremović je igrao za Metalac, Zvezdu i Metaloplastiku, a pored ta tri kluba kao trener vodio je i Partizan, Crvenku, Jugović, Rudar, Fidelinku, Berane, Budućnost i Pelister. Uspešno je vodio i manje selekcije Srbije i Jugoslavije, samostalo ili kao prvi saradnik Kasima Kamenice.

ORK Metalac

ORK Metalac

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 2 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara