Budućnost Krušik - Dinamo Pančevo (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost Krušik - Dinamo Pančevo (foto: Đorđe Đoković)
04.03.2017, 17:33

Uspela "generalka" Valjevaca

č: | fb:

U poslednjoj kontrolnoj utakmici pred nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Zapad valjevski fudbaleri pobedili su danas na Pećini tim Dinama iz Pančeva sa 4:1 (1:1). Pančevci su poveli golom Nikolića u 12 minutu, izjednačio je Ilić u 21. minutu.

 

U nastavku, strelci za Budućnost-Krušik bili su Ristić u 52, Prijović u 69. (glavom posle kornera) i kapiten Rašević u 86. minutu igre. Nisu igrali Gentić, koji zbog kartona ne može nastupiti u Topoli, odnosno povređeni Sofronić.

 

Budućnost Krušik - Dinamo Pančevo

Budućnost Krušik - Dinamo Pančevo (Foto: Đorđe Đoković)

Gosti su najbolja ekipa u Vojvođanskoj ligi Istok, a danas su se predstavili u lepom izdanju. U prvih 45 minuta bili su za nijansu sigurniji uprkos činjenici da su Valjevci, pre svih Popović, propustili da realizuju neke od stvorenih prilika za gol.

 

Trener Dejan Nikolić je u drugom poluvremenu u igru uveo još Raševića, Kneževića, koji je igrao 20 minuta na mestu zadnjeg veznog igrača (zbog nedovoljne pripremljenosti), Đorđevića, Spasenovića, Dragojlovića, Ćirovića i Krstića.

 

Nikolić je posle utakmice imao zamerki zbog nesigurnosti u igri štoperske linije, koja je uzrokovala probleme u igri tima, uz napomenu da u danima do subote i utakmice sa Karađorđem u Topoli ima dovoljno vremena da se igrači osveže i koriguju uočene slabosti. Od planiranih utakmica nije realizovana samo ona sa Sopotom zbog lošeg vremena i terena natopljenog vodom.

 

Šansa za Budućnost Krušik

Šansa za Budućnost Krušik (Foto: Đorđe Đoković)

Budućnost-Krušik: Bogosavljević – Soldatović, Prijović, Stevanović, Radović – Pavlović, Janković, Kosić, Ristić, Ilić – Popović.

 

Posle jesenjeg dela Srpske lige Zapad valjevski fudbaleri su dugi na tabeli sa dva boda manje od Radničkog iz Kragujevca, a u trci za najviši plasman su i Šapine iz istoimenog sela kod Požarevca.

 

 

 

Aktuelno