Gol fudbalera Budućnosr Krušik (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Gol fudbalera Budućnosr Krušik (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
12.03.2017, 00:49

Valjevcima bod u Topoli

č: | fb:

U prvom kolu nastavka prvenstva Srpske lige Zapad fudbaleri Budućnost-Krušika doneli su bod iz Topole igrajući 0:0 sa domaćim Karađorđem. Iako su imali igrača više 50-tak minuta, zbog dva žuta kartona koja je Nikolić dobio u finišu prvog poluvremena, Valjevci nisu uspeli da ozbiljnije ugroze gol sigurnog Trifunovića.

Na drugoj strani igrači Karađorđa su u prvih 45 minuta, do isključenje Nikolića, bili agilniji ali je i golman gostiju Bogosavljević bio na visini zadatka.

 

Budućnost-Krušik je igrala bez Raševića i Gentića zbog parnih kartona, iz sličnih razloga nije u timu bilo ni novajlije Spasenovića, dok je Sofronić bio povređen. U drugom poluvremenu debitovao je povratnik Knežević od koga se očekuje da bude veliko pojačanje.

 

Sve u svemu, trener Dejan Nikolić je verovatno zadovoljan, tim pre što se ni lider radnički KG nije proslavio na gostovanju Slogi u Požegi, a već od narednog kola i utakmice sa Jedinstvom iz Krčagova u Valjevu s pravom očekuje bolje izdanje svoje ekipe, koja će biti daleko kompletnija.

 

Budućnost-Krušik: Bogosavljević – Soldatović, Prijević, Srevanović, Radović – Pavlović, Janković, Ristić (Knežević), Kosić, Ilić – Popović.

 

Lajkovački Železničar je u potpuno novom izdanju iznenadio Mokru Goru u Zubinom Potoku na Kosovu i slavio sa 4:2 (2:1). Strelci su bili Vuk Lazić, pojačanje iz Kolubare, Atić, Matić i Đuketić (iz jedanaesterca). Na rednog vilenda, u borbi za opstanak, Želja dočekuje FAP iz Priboja.

 

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 16 sati 43 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 19 sati 19 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara