Budućnost Krušik - Jedinstvo Putevi (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost Krušik - Jedinstvo Putevi (foto: Đorđe Đoković)
18.03.2017, 17:23

Valjevci na "mišiće" do boda

č: | fb:

U 17. kolu Srpske lige Zapad, igranom danas, Valjevci su osvojili bod igrajući 1:1 (1:1) sa Jedisntvom iz Krčagova, kod Užica. Rezultat je realan, Budućnost-Krušik bezopasna u napadu bez obzira na terensku inicijativu i veći posed lopte, a gosti uporni, rastrčani, sa pritiskom već na štopersku liniju domaćih u kojoj nije bio Stevanovića zbog kartona u Topoli.

 

Domađi su poveli u 9. minutu, preko Prijovića, posle kornera sa leve strane, koji je glavom savladao Vukašinovića, možda i najzapaženijeg igrača utakmice. Činilo se da je pitanje trenutka kada će ta prednost biti i povećana ali je igra kratkih pasova domaćina postala uspavanka, pa je Jedinstvo posle "kontre" izjednačilo preko Vasiljevića u 33. minutu igre.

"Zaspao" je bek Radović, koji nije pratio štoperski tantem Gentić-Prijović te nije bilo ofsajda. Uzgred, Radović je, ne baš uspešno, danas izvodio sve prekide za Budućnost-Krušik čak i u situacijama kada se rešenje sa Raševićem, ili Jankovićem, nametalo kao logičnije.

 

Budućnost Krušik - Jedinstvo Putevi

Budućnost Krušik - Jedinstvo Putevi (Foto: Đorđe Đoković)

Uzalad su bili napadi Valjevaca u drugih 45 minuta o čemu svedoči i bezmalo deset kornera, dok su gosti jedini izveli tek u sudijskoj nadoknadi! Pokušavali su Janković i Knežević udracima iz daljine, a Popovića, pogovo Ilića, kao ni Raševića nigde nije bilo pred golom Jedinstva (Sofronić još nije sanirao povredu). Kontre gostiju bile su opasne, pa su gledaoci na tribinama Krušikovog stadiona strepeli za konačan ishod susreta.

 

Budućnost-Krušik: Bogosavljević – Soldatović, Gentić, Prijović, Radović – Pavlović, Janković (Kosić), Rašević, Ristić (Knežević), Ilić – Popović.

 

U 18. kolu, Budućnost-Krušik gostuje u Loznici.

 

Železničar sutra u Lajkovcu igra protiv FAP-a iz Priboja posle startne pobede 4:2 na gostovanju Mokroj Gori u Zubinom Potoku, na Kosovu.

 

Lider bolji od Zadrugara

 

U prvom kolu nastavka prvenstva Zonske lige Drina jesenji prvak Provo pobedio je Zadrugar u Lajkovcu sa 3:1 i pokazao da s pravom ima srpskoligaške ambicije. Na Petom puku, Radnički i OFK Osečina igrali su 0:0, dok je Ribnica u Mionici podelila bodove sa Radničkim iz Klubaca, kod Loznice, posle 1:1.

 

Sutra igraju OFK Divci i ljiški Spartak (na Krušikovom stadionu), dok Jedinstvo a Ubud dočekuje Polimlje iz Prijepolja.

 

 

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 21 sati 18 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 18 sati 28 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara