Dušan Janjić i Dositej Todorovski (foto: Đorđe Đoković)
Dušan Janjić i Dositej Todorovski (foto: Đorđe Đoković)
15.04.2017, 21:05

Metalac bolji od Loznice

č: | fb:
Kombinovana ekipa Lazarevac-Metalac prve bodove u Regionalnoj ligi osvojila je večeras protiv Loznice na ringu Hale sportova posle pobede 10:6 u 3. kolu. Metalac je prethodn poražen od Radnika iz Bijeljine i u Sesvetama kod Zagreba.

 
Viđen je dobar meč, prikazan je solidan boks, a posle komšijskog derbija bili su nezadovoljni jedni i drugi. Valjevci arbitrima zameraju zbog poraza Bukilice od Jankovića, odnosno Živanovića protiv Stošića preglasavanjem bodovnih arbitara (2:1).
Nikola Živanović i Petar Stošić

Nikola Živanović i Petar Stošić (Foto: Đorđe Đoković)

 
Janković i Stošić su iskusniji borci, dosta "prljavi" i "namazani", što je verovatno i odlučilo ishode borbi u lakoj i velter kategoriji. Meč je bio na granici incidenta posle borbe Živanović-Stošić, kada su pojedinici oko ringa nasrnuli na ringovnog arbitra zamerajući mu što ni u toj, kao ni u borbi Bukilica-Janković nije dodelio ni jednu javnu opomenu gostima!

 
Janjić je bio ubedljiv protiv Todorovskog u perolakoj, a Stojanović u meču sa Jugovićem u poluvelter kategoriji. Na drugoj strani, teškaš Toni Filip lako je izašao na kraj sa Miljanom Stevovićem, čiji su sekundanti borbu predali posle druge runde. Iskusni as Geard Ajetović (40) lako je izašao na kraj sa Ivanom Ignjatovićem u poluteškoj kategoriji, pa su loznički treneri već u prvoj rundi ubacili peškir u ring.
Lazar Stanoejvić i Mihael Jugović

Lazar Stanoejvić i Mihael Jugović (Foto: Đorđe Đoković)

 
Konačnu pobedu domaćinu doneo je superteškaš Stanković, koji je na poene dobio Veljkovića. Veljković se gotovo rundu i po držao korektno, a onda je presudio kvalitet Stankovića. Nekadašnji as Lozničana, sada prvi čovek kluba, Risimić bio je tobož nezadovoljan odlukom bodovnih arbitara (3:0), pa su ga gledaoci izviždali.
Milutin Stanković i Dragan Veljković

Milutin Stanković i Dragan Veljković (Foto: Đorđe Đoković)

Na tribinama Hale sportova bila je slabija poseta nego na meču sa Radnikom (Bijeljina), a Metalac u 4. kolu boksuje protive Slavije u Banja Luci.

Aktuelno