VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
20.05.2017, 20:57

Zvezda bolja i u Zrenjaninu

č: | fb:
U 9, pretposlednjem kolu Superlige Srbije, igranom večeras, Crvena zvezda je u Zrenjaninu pobedila VK Valjevo sa 17:8 (6:3, 4:2, 4:1, 3:2). Crveno beli su iskusniji tim sa boljim pojedincima, pa njihova pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Valjevci su pružili solidnu partiju kao uostalom i tokom čitave sezone bez obzira na to ko im je bio protivnik.
 
 
Valjevci su igrali bez Rackova i tri četvrtine bez Matovića, koji je dobio crveni karton. U poslednjoj četvrtini igrali su samo momci iz Valjeva - branio je Ilić, a u polju su bili juniori Nikola Đorđević, Nikola Savić i Bogdan Mitrović.
 
Najefikasniji kod Zvezde bili su Nikolov sa 5 i Ćorić sa 3 gola, dok su Šuberić, Ljubenović i Tankosić po dva puta savladali Spasojevića.
 
 
VK Valjevo: Spasojević, Milošević, Simić, Marković 1, Radulović, Savić, Matović 2, Gligorijević 3, Popović, Mitrović, Đorđević 2, Mijatović, Filipović 1, Ilić.
 
 
Partizan je večerašnjom pobedom u Šapcu (8:7) osvojio 28. titulu državnog prvaka, koju će overiti u ponedeljak (20.00) na svom bazenu na Banjici u utakmici sa Valjevcima. VK Valjevo će osvojiti peto mesto, što donosi mogućnost kvalifikacija za Len kup.

Aktuelno

 (foto: )
Važan jubilej Pre 21 sati 44 minuta

Gino Vannelli na 40. Valjevskom džez festivalu

Jubilarni 40. Valjevski Džez festival, sa motom "Istorija, tradicija, spektakl", biće održan od 16. do 18. maja. "Imamo veliku čast da premijerno u ovom delu Evrope predstavimo veliku svetsku...  · 3 komentara

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik 5.05.2024

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara