Boks Metalac/Lazarevac-Panteri (foto: BK Metalac)
Boks Metalac/Lazarevac-Panteri (foto: BK Metalac)
27.05.2017, 20:09

Metalac lako sa "panterima"

č: | fb:
Posle napuštanja ringa u Banja Luci, zbog čega je Slavija dobila meč službenim rezultatom 16:0, Metalac/Lazarevac je večeras na svom ringu, u 6. kolu Regionalne lige, lako i uverljivo pobedio Pantere iz Štipa u Makedoniji sa 14:2.
 
 
Domaći su posle merenja poveli sa 2:0 s obzirom na to da Živanović u velter kategoriji nije imao protivnika. Gosti su jedinu pobedu izvojevali u srednjoj kategoriji pošto je borbeni i uporni Janeski iznenadio državnog prvaka Markovića, pa su arbitri dodelili pobedu preglasavanjem (2:1).
 
 
Kako se šampion plemenitog kova ponaša pokazao je Geard Ajetović u poluteškoj kategoriji, koji se poigravao sa Arsovom bez želje da ga nokautira, te su treneri gosti meč predali posle druge runde. Slično se poneo i Stanković u superteškoj kategoriji, u borbi sa Taškovom sa kojim se zna iz mlađih (juniorskih) dana. Napadao je sve tri runde, bio ubedljiv, ali nije želeo da svog protivnika, koji se borio koliko je mogao, stavi na teža iskušenja.
 
 
Zamerke slične onim upućenim Markoviću mogu se uputiti i teškašu Stevoviću. Jeste pobedio Docića odlukom sudija 3:0 ali kao da je hteo da pokaže majstorstvo, koje još ne poseduje, pa je Docić u pojedinim trenucima bio ravnopravan.
 
 
Valjevci su brzo i lako dobili borbe u lakšim kategorijama: Janjić je savladao Miftara u pero, a debitant Beriša, koji je nastupio umesto Bukilice, takođe u prvoj rundi prinudio je na predaju Jašarova u lakoj kategoriji. 
 
 
Stanojević je žestoko napadao Kadrieva od prvog zvuka gonga, pa je štipski "panter" sam skinuo rukavice posle prve runde iako, stekao se utisak, njegovi sekundanti nisu bili za to.
 
 
Zbog EP u Ukrajini, na kojem će Metalac imati dva učesnika - Ajetovića i Radić, takmičenje se prekida, a u prvom delu Valjevcima je preostao još meč sa Spartak/Vojvodinom u Subotici.
 
 
Za narednu godinu jajavljuje se još jača Regionalna liga sa klubovima iz Crne Gore i Slovenije, a ljudi koji je vode na mukama su kako da iskorene nemile scene, posebno na meču Radnik - Sesvete u Bijeljini. Zbog mogućnosti da bi mogli biti isključeni iz takmičenja momci iz Bijeljine se ovoga vikenda neće pojaviti na "vrućem" ringu u Loznici.

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 sati 9 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 1 sati 9 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 20 sati 3 minuta

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara