Prijateljska vaterpolo utakmica (foto: VK Valjevo)
Prijateljska vaterpolo utakmica (foto: VK Valjevo)
11.09.2017, 18:53

Galata bolja od Valjevaca

č: | fb:
Najbolja turska vaterpolo ekipa Galatasaraj gostovala je večeras u Petnici i sa 11: 4 (4:0, 0:0, 3:0, 4:4) pobedila domaćina VK Valjevo, novog člana Regionalne B lige.
 
 
Ekipa koju kao trener vodi nekada najbolji svetski vaterpolista Igor Milanović, veoma zaslužan i za razvoj valjevskog vaterpola, odmah je u bazenu stavila do znanja "ko je ko", pa se jedino postavljalo pitanje krajnjeg rezultata, koji u ovakvim utakmicama i nije bitan.
 
 
Strelci za VK Valjevo bili su Stanić, Bosić, Gligorijević i Dan, a još su igrali Brakočević, Mirković, Marković, Radulović, Matović, Popović, Panajotović, Đorđević, Filipović, Spasojević, Cesnak, Dukić i Ilić.
 
 
Golove za Galatu postigli su Miloš Korolija 4, Bičik i Čenkun po 2, Ljezusulu, Akkača i Mihajlo Korolija po 1. Na golu je bio srpski vaterpolista Živojinović.
 
 
Ekipi trenera Jove Serafimovića ovo je bila odlična proba da vide gde su trenutno u sudaru sa jačim protivnicima, koji ih očekuju od starta sezone i utakmice sa Kotoranima u Regionalnoj B ligi u kojoj još igrau i Zvezda, Vojvodina, Šabac, Nišlije, Zadar, Šibenik i zagrebački Medvešćak.
 
 
Utakmicom Valjevo-Galatasaraj praktično je zatvorena letnja sezona u SRC Petnica, a po montaži zimskog balona kupanje, plivanje i vaterpolo se nastavljaju tokom čitave godine.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 18 sati 10 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara