VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valis)
VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valis)
22.10.2017, 10:34

Pobeda VK Valjevo u Zadru

č: | fb:
Valjevski vaterpolisti pobedili su na gostovanju u Zadru sa 11:8 (2:2, 3:3, 4:2, 2:1) u 2. kolu Regionalne A-2 lige, pa sa Crvenom zvezdom vode na tabeli.
 
 
Utakmica je rezultatski prelomljena u trećoj četvrtini, a pobeda potvrđena u finišu, što ukazuje i na to da su valjevski vaterpolisti odlično pripremljeni i plivački i taktički. Najviše problema zadavao im je Vrbnjak sa pet golova, dva je za Zadrane postigao Jurišić, a jedan Jovančević.
 
 
Najefikasniji kod Valjevaca bio je Marković sa 3, po dva gola postigli su Radulović, Rackov i Matović, a po jedan Gligorijević i Bosić.
 
 
Statistika VK Valjevo prema oficijelnom sajtu A-2 lige: šut 11/31, šut iz igre 8/27, igrač više 3/4, odbrane golmana 50 odsto. Zadrani su imali dva peterca (2/1) i 11 prekršaja, a Valjevci 13 prekršaja.
 
 
VK Valjevo: Spasojević, Ilić (golmani), Panajotović, Stanić, Marković 3, Radulović 2, Rackov 2, Matović 2, Gligorijević 1, Popović, Bosić 1, Đorđević, Filipović.
 
 
U 3. kolu, subota (18.00), VK Valjevo u Petnici dočekuje Šapčane.

Aktuelno

 (foto: )
Važan jubilej Pre 12 sati 21 minuta

Gino Vannelli na 40. Valjevskom džez festivalu

Jubilarni 40. Valjevski Džez festival, sa motom "Istorija, tradicija, spektakl", biće održan od 16. do 18. maja. "Imamo veliku čast da premijerno u ovom delu Evrope predstavimo veliku svetsku...  · 1 komentar

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 1 dan 12 sati

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara