VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valis)
VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valis)
12.11.2017, 08:08

Solaris poražen u Petnici

č: | fb:
VK Valjevo je večeras, na bazenu u Petnici, pobedilo Solarisiz Šibenika u Hrvatskoj sa 12:10 (3:2, 3:1, 4:3, 2:4) u 5. kolu Regionalne A-2 lige. Valjevci su u 4. kolu bili slobodni s obzirom na to da se u prvenstvu takmiči neparan broj (9) klubova.
 
 
Za razliku od prve tri utakmice, posebno dve startne, valjevski vaterpolisti su dobro počeli i vodili da bi u trećeoj četvrtini Šibenčani počeli da sustižu rezultat, dok su poslednjoj gosti poveli sa 3:1 i zapretili preokretom. Ipak, 12-tim golom domaći su overili treći, zaslužen uspeh u ovom prvenstvu.
 
 
Strelci za VK Valjevo su bili Gligorijević, Panajotović, Bosić i Radulović po 2, te Rackov, Stanić, Matović i Mirković po 1. Još su igrali golmani Spasojević i Brakočević, pa Marković, Popović, Đorđević i Filipović.
 
 
Najefikasniji u ekipi Solarisa bio je Petković 3, a u listu strelaca upisali su se i Komadina 2, te Koprčina, Pelicarić, Seferović i Šparada.
 
 
Sudili su srpski arbitri Raković-Krstonošić i Virijević.
 
 
Posle pet kola VK Valjevo ima učinak 3/1, a u 6. kolu igra 18. novembra sa zagrebačkim Medveščakom, takođe u Petnici.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 23 sati 1 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara