VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valis)
VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valis)
19.11.2017, 10:25

"Medvedi potopljeni" u Petnici

č: | fb:
U 6. kolu Regionalne A-2 lige u vaterpolu VK Valjevo je u Petnici pobedilo zagrebački Medveščak sa 14:9 (4:4, 4:3, 5:2, 1:0) i opravdalo epitet favorita. Trener Serafimvoć izveo je izmenjen sastav u odnosu na utakmicu sa Zadranima, što je dokaz da se dobro radi, te da je kompletan takmičarski pogon u svakodnevnom treningu.
 
 
Utakmica je rezultatski prelomljena u trećoj četvrtini, koju su valjevski vaterpolisti, posle 8:7 "na poluvremenu", rešeili u svoju korist sa 5:2, a u poslednjoj deonici igre dodali su još jedan gol za uverljivih 14:9.
 
 
Golove za VK Valjevo postigli su Stanić, Radulović i Rackov po 3, Marković 2, Gligorijević, Bosić i Đorđević po 1. još su igrali golmani Brakočević i Spasojević, te Panajotović, Mitić, Arsenoić, Filipovič i Mirković.
 
 
Kod Medveščaka strelci su bili Lipej 4, Anzulović 2, Anđelić, Herceg i Poropat po 1.
 
 
U 7. kolu, narednog vikenda, VK Valjevo gostuje Vojvodini u Novom Sadu.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 12 sati 41 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 15 sati 30 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.