VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
20.11.2017, 09:59

Valjevci bolji od Beograđana

č: | fb:

U utakmici osmine finala Kupa Srbije u vaterpolu VK Valjevo je na Tašmajdanu pobedilo Beograd sa 14:12 (3:4, 3:3, 4:2, 4:3) i plasiralo se u četvrtfinale.

 

Opet u izmenjenom sastavu, valjevski vaterpolisti su do važne pobede došli u drugom delu utakmice, a prvi put su poveli sa 10:9 u trećoj četvrtini golom iz peterca i tu prednost nisu ispuštsali do kraja susreta. Beograđani su u finišu smanjili na 12:13 ali je efikasni Panajotović svojim petim pogotkom postavio krajnji rezultat.

 

Valja napomenuti da je Kup utakmica na Tašu odigrama samo deset sati posle prvenstvenog susreta Valjevo-Medveščak u Petnici, u 6. kolu Regionalne A-2 lige.

 

VK Valjevo: Brakočević i Spasojević (golmani), Panajotović 5, Stanić 2, Marković 1, Radulović 2, Mitrović, Dukić, Gligorijević, Arsenović, Cesnak, Đorđević 2, Filipović, Mirković 2.

 

Kroz utakmice osmine finala plasman u četvrtfinale Kupa Srbije izborili su još Stari grad i Radnički, dok će Dunav i niški Nais svoj meč odigrati u sredu.

 

Žreb za četvrtfinale obaviće se sutra u 11.00 sati u Kući vaterpola, u Beogradu.

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 9 sati 40 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 16 sati 37 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 16 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara