VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
10.01.2018, 21:16

Nišlije slavile u Petnici

č: | fb:
Niški Nais pobedio je večeras u Petnici valjevske vaterpoliste sa 9:6 (3:2, 3:1, 1:1, 2:2) u 8. pretposlednjem kolu Regionalne A-2 lige. Odluka o pobedniku pala je u prvom delu utakmice, u kojoj je četa trenera Vasilovskog igrala na krilima nedavnih uspeha u Kupu Srbije, gde je eliminisala Vojvodinu iz Novog Sada, a od Šapčana izgubila tek na peterce.
 
 
Valjevci su, izgleda, imali problema sa "resetovanjem" atmosfere i odnosa u ekipi, što se moralo odraziti i na rezultat. Iako su ulogu favorita prepuštali domaćinu, Nišlije su došle sa namerom da pobede i taj naum su i ostvarile.
 
Pomoćni trener VK Valis Srđan Marković kaže da se iz statistike vidi igra i da je bilo dosta promašenih zicera. "Igrali smo bez dva standardna igrača, jer su bolesna. I to prvi centar Nikola Radulović i levi bek Dušan Panajotović", rekao je Marković nakon utakmice.
 
Golove za VK Valjevo postigli su Rackov i Matović po 2, te Stanić i Bosić po 1, dok su strelci za Nišlije bili Bolović 3, Dimitrijević i Nikolić po 2, Pavičići Đurđević po 1.
 
 
U 9. kolu, 20. januara, Valjevo igra sa vodećom Crvenom zvezdom u Zrenjaninu, a na startu drugog dela šampionata gostuje u Kotoru.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 2 sati 55 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 5 sati 32 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar