VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
20.01.2018, 20:27

Zvezda bolja u drugom delu

č: | fb:
Na gradskom bazenu u Zrenjaninu, gde je Crvena zvezda domaćin, VK Valjevo poraženo je večeras od crveno-belih rezultatom 5:14 (1:4, 3:0, 1:5, 0:5). Bila je to utakmica poslednjeg kola prvog dela Regionalne A-2 lige.
 
 
Valjevci su drugu četvrtinu odigrali najbolje do sada u prvenstvu i ekipu selektora Dejana Savića, koja s pravom pretenduje na plasman u Regionlnu A-1 ligu, dobili sa 3:0, što je "na poluvremenu" donelo skor od 4:4. U nastavku Zvezda je "dodala gas" i sa po pet golova zatrpala mrežu Brakočevića. 
 
 
Nerešiva enigma za odbranu valjevskih vaterpolista predstavljao je Đorđe Tanasković, strelac šest golova. Nikolov je postigao tri, Toholj dva, a Šuberić, Njegovan i Stojanović po jedan. Na golu Zvzede bio je Lazar Dobožanov, perspektivni vratar i potencijalni reprezentativac.
 
 
Marković, Radulović, Rackov, Matović i Filipović bili su strelci za VK Valjevo, koje na startu drugog dela Regionale A-2 lige, narednog vikenda, igra sa Katarom u Kotoru.
 
 

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...