VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
08.03.2018, 08:01

"Medvedi" bolji za gol u Zagrebu

č: | fb:
Medveščak je sinoć u Zagrebu, na Sveticama, bio boji za gol od Valjevaca i pobedio sa 7:6 (2:1, 1:2, 2:1, 2:2) u 15. kolu Regionalne A-2 lige. Nastavljaju se porazi VK Valjevo u drugom delu prvenstva od ekipa koje su pobeđivali na svom terenu u Petnici. Gol odluke dao je Buconić u samom finišu, a potom su Đorđević i Dukić propustili priliku da savladaju Jelovinu.
 
 
Statistika je i ovoga puta u najvažnijim segmentima na strani domaće ekipe - učinak golmana (branio je Brakočević), šut iz igre, realizacija čoveka više... Zagreb je ogroman grad, ima Mladost, koja je godinama, uz Partizan, bila okosnica jugoslovenskog vaterpola, a "medvedi" su tu da iznedre po kojeg mladog igrača. Za Valjevo ni sinoć nije igrao najbolji strelac Rackov.
 
 
Golove za goste postigli su Matović i Bosić po 2, Stanić i Gligorijević po 1, dok su najefikasniji kod domaćih bili Lovrić sa 3 i Anzulović sa 2 gola.
 
 
U 16. kolu, u Petnicu stiže Vojvodina. Novosađani su uz Zvezdu najbolja ekipa u Ligi, a sa Šapčanim i Nišlijama su u gornjem delu tabele. Utakmica se igra 10. marta u 18.00 sati.

Aktuelno

Lazar Lazarević (foto: Iz privatnog albuma)
Đak generacije Pre 1 sati 42 minuta

Lazar Lazarević na Međunarodnoj olimpijadi iz hemije

Đak generacije Valjevske gimnazije Lazar Lazarević učestvovaće na Međunarodnoj olimpijadi iz hemije, čime je zaokružio niz svojih takmičarskih uspeha tokom školovanja u ovoj valjevskoj srednjoj školi.

Gradac (foto: Đorđe Đoković)
Institut "Batut" izdao upozorenje Pre 4 sati 19 minuta

Nајаvа tоplоtnоg tаlаsа u Srbiji dо 23. јunа

Institut "Batut" izdao je upozorenje zbog najavljenog toplotnog talasa u narednim danima, a posebno u pеriоdu оd 19. dо 23. јunа kada se očekuju visoke temperature vazduha širom Srbije, a koje se...