Registracija Prijava preko FB
VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
08.03.2018, 08:01

"Medvedi" bolji za gol u Zagrebu

č: | fb:
Medveščak je sinoć u Zagrebu, na Sveticama, bio boji za gol od Valjevaca i pobedio sa 7:6 (2:1, 1:2, 2:1, 2:2) u 15. kolu Regionalne A-2 lige. Nastavljaju se porazi VK Valjevo u drugom delu prvenstva od ekipa koje su pobeđivali na svom terenu u Petnici. Gol odluke dao je Buconić u samom finišu, a potom su Đorđević i Dukić propustili priliku da savladaju Jelovinu.
 
 
Statistika je i ovoga puta u najvažnijim segmentima na strani domaće ekipe - učinak golmana (branio je Brakočević), šut iz igre, realizacija čoveka više... Zagreb je ogroman grad, ima Mladost, koja je godinama, uz Partizan, bila okosnica jugoslovenskog vaterpola, a "medvedi" su tu da iznedre po kojeg mladog igrača. Za Valjevo ni sinoć nije igrao najbolji strelac Rackov.
 
 
Golove za goste postigli su Matović i Bosić po 2, Stanić i Gligorijević po 1, dok su najefikasniji kod domaćih bili Lovrić sa 3 i Anzulović sa 2 gola.
 
 
U 16. kolu, u Petnicu stiže Vojvodina. Novosađani su uz Zvezdu najbolja ekipa u Ligi, a sa Šapčanim i Nišlijama su u gornjem delu tabele. Utakmica se igra 10. marta u 18.00 sati.

Aktuelno

Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
Akcija beogradske policije Pre 9 sati 52 minuta

Uhapšeno četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva

Pet osoba, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, uhapšeno je zbog postojanja osnova sumnje da su malverzacijama oštetili više osoba za oko tri miliona dinara. Osumnjičeni su uz...  · 3 komentara

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 56 minuta

U Valjevu još 22 pozitivnih

Sudeći prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 4. avgusta, epidemiološka situacija sa koronavirusom u Valjevu se ne smiruje. Registrovane su još 22 osobe pozitivne, tako da je od početka...  · 4 komentara