VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
08.03.2018, 08:01

"Medvedi" bolji za gol u Zagrebu

č: | fb:
Medveščak je sinoć u Zagrebu, na Sveticama, bio boji za gol od Valjevaca i pobedio sa 7:6 (2:1, 1:2, 2:1, 2:2) u 15. kolu Regionalne A-2 lige. Nastavljaju se porazi VK Valjevo u drugom delu prvenstva od ekipa koje su pobeđivali na svom terenu u Petnici. Gol odluke dao je Buconić u samom finišu, a potom su Đorđević i Dukić propustili priliku da savladaju Jelovinu.
 
 
Statistika je i ovoga puta u najvažnijim segmentima na strani domaće ekipe - učinak golmana (branio je Brakočević), šut iz igre, realizacija čoveka više... Zagreb je ogroman grad, ima Mladost, koja je godinama, uz Partizan, bila okosnica jugoslovenskog vaterpola, a "medvedi" su tu da iznedre po kojeg mladog igrača. Za Valjevo ni sinoć nije igrao najbolji strelac Rackov.
 
 
Golove za goste postigli su Matović i Bosić po 2, Stanić i Gligorijević po 1, dok su najefikasniji kod domaćih bili Lovrić sa 3 i Anzulović sa 2 gola.
 
 
U 16. kolu, u Petnicu stiže Vojvodina. Novosađani su uz Zvezdu najbolja ekipa u Ligi, a sa Šapčanim i Nišlijama su u gornjem delu tabele. Utakmica se igra 10. marta u 18.00 sati.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 1 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...