Registracija Prijava preko FB
Trening FK Budućnost - Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Trening FK Budućnost - Krušik (foto: Đorđe Đoković)
24.07.2014, 14:00

Poraz FK Budućnost – Krušik

č: | fb:

Fudbaleri novog valjevskog srpskoligaša FK Budućnost – Krušik poraženi su juče na Zlatiboru u prvoj proveri pred početak nove sezone. Crnogorski ligaš Rudar iz Pljevalja slavio je sa 2:1, a gol za Valjevce postigao je „vezista“ Rašević. U taboru Valjevaca ističu solidnu igru ekipe, pogotovo u ovoj fazi priprema, i najavljuju nove kontrolne utakmice uz svakodnevne treninge na stadionu „Krušik“. 

U rad se uključilo još nekoliko kandidata za prvi tim, koji su zbog odmora propustili početak priprema. Oni za sada rade po posebnom programu kako bi što pre bili spremni za maksimalna opterećenja, koja diktira trener Slaviša Božičić.

Aktuelno

Dnevnik Diane Budisavljević (foto: )
Valjevske filmske susrete otvara Pre 13 sati 56 minuta

Dnevnik Diane Budisavljević

Dnevnik Diane Budisavljević, rediteljke Dane Budisavljević otvoriće šeste Valjevske filmske susrete. Film će biti prikazan na svečanom otvaranju u Centru za kulturu 12. decembra u 20 časova.

Bojana Perići mladi za ponos (foto: Đorđe Đoković)
Kampanja "Europrom-a" 7.12.2019

Tri decenije jubileja u znaku "30 za ponos"

Obeležavajući jubilej tri decenije postojanja "Europrom" pokreće kampanju "30 za ponos" sa ciljem da promoviše uspešne mlade ljude, sve one koji postižu odlične rezultate, osvajaju nagrade i...  · 2 komentara