Trening FK Budućnost - Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Trening FK Budućnost - Krušik (foto: Đorđe Đoković)
26.07.2014, 18:10

FK Budućnost-Krušik – OFK Osečina

č: | fb:

Za sutra u 17.30 sati, na stadionu „Krušik“, zakazana je prijateljska utakmica FK Budućnost-Krušik – OFK Osečina u okviru priprema klubova za novu sezonu u kojoj će Valjevci igrati u Srpskoj ligi Zapad, a Osečanci u Zoni „Drina“. Biće to prilika da treneri Božičić i Lukić provere stepen pripremljenosti svojih igrača.

Valjevci se osčanjaju da fudbalere Buidućnosti i Krušika, kao i na one momke koji žele da se vrate u rodni grad i obuku dres novog kluba. Posle utakmice dva sastava, FK Budućnost-Krušik je na Zlatiboru, posle dobre ogre, poražen od crnogorskog liša Rudara iz Pljevalja sa 1:2, s trelac je bio „vezista“ Rašević, koji se vratio iz šabačke Maćve.

OFK Osečina je fuzijom dva valjevska kluba, kao drugoplasirani tim Okružne lige, iza lajkovačkog Zadrugara, dobila priliku da „peskoči“ jedan rang takmičenja. Primetna je moblinost svih, a trenerski tandem Lukić – Perišić, koji je uz fudbal svojevremeno u Osečini igrao i košarku, na raspolaganju ima 25 kandidata za najbolji sastav. Pojačanja predvodi Gostiljac, koji je stigao iz Brezovice, kod Uba, a povratnike Andrić, što se u matični klub vratio iz Valjeva.

 

Aktuelno

Porušeno dečje igralište na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
Zbog usaglašavanja sa Pravilnikom o bezbednosti Pre 6 minuta

Uklonjeno dečje igralište na Divčibarama, biće urađeno novo

Zabavno-avanturistički park za decu u centru Divčibara, porušen je krajem prošle nedelje, kako bi na istom mestu bilo izgrđeno novo igralište u skladu sa Pravilnikom o bezbednosti dečjih igrališta....

Viši sud (foto: Đorđe Đoković)
Viši sud u Valjevu Pre 2 sati 58 minuta

Ponovo rehabilitovan Nikola Kalabić

Viši sud u Valjevu doneo je novo rešenje kojim je ponovo usvojen zahtev za rehabilitaciju Nikole Kalabića, nekadašnjeg komandanta Gorske kraljeve garde Jugoslovenske vojske u otadžbini.

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 20 komentara