Trening FK Budućnost - Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Trening FK Budućnost - Krušik (foto: Đorđe Đoković)
26.07.2014, 18:10

FK Budućnost-Krušik – OFK Osečina

č: | fb:

Za sutra u 17.30 sati, na stadionu „Krušik“, zakazana je prijateljska utakmica FK Budućnost-Krušik – OFK Osečina u okviru priprema klubova za novu sezonu u kojoj će Valjevci igrati u Srpskoj ligi Zapad, a Osečanci u Zoni „Drina“. Biće to prilika da treneri Božičić i Lukić provere stepen pripremljenosti svojih igrača.

Valjevci se osčanjaju da fudbalere Buidućnosti i Krušika, kao i na one momke koji žele da se vrate u rodni grad i obuku dres novog kluba. Posle utakmice dva sastava, FK Budućnost-Krušik je na Zlatiboru, posle dobre ogre, poražen od crnogorskog liša Rudara iz Pljevalja sa 1:2, s trelac je bio „vezista“ Rašević, koji se vratio iz šabačke Maćve.

OFK Osečina je fuzijom dva valjevska kluba, kao drugoplasirani tim Okružne lige, iza lajkovačkog Zadrugara, dobila priliku da „peskoči“ jedan rang takmičenja. Primetna je moblinost svih, a trenerski tandem Lukić – Perišić, koji je uz fudbal svojevremeno u Osečini igrao i košarku, na raspolaganju ima 25 kandidata za najbolji sastav. Pojačanja predvodi Gostiljac, koji je stigao iz Brezovice, kod Uba, a povratnike Andrić, što se u matični klub vratio iz Valjeva.

 

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
Realizovani Pre 1 dan 3 sati

Preventivni pregledi za kardiorenalni sindrom

Na poslednjim preventivnim pregledima organizovanim u nedelju 21. aprila 75 građana Valjeva iskoristilo je priliku da uradi EKG, izmeri krvni pritisak i puls, kao i da odredi bodimas indeks na...