Registracija Prijava preko FB
Trening FK Budućnost Krušik na pomoćnom terenu (foto: Đorđe Đoković)
Trening FK Budućnost Krušik na pomoćnom terenu (foto: Đorđe Đoković)
27.07.2014, 18:00

Valjevci na trening, gosti u Osečinu

č: | fb:

Zbog nevremena nad Valjevom, do kojeg je došlo u dva navrata na oko sat vremena pre početka trening utakmice, susret između FK Budućnost-Krušik i OFK Osečina odložen je. Teren na stadionu „Krušik“ bio je dobro natopljen vodom, atletska staza i delovi iza golova poplavljeni, a rukovodstvo novog srpskoligaša, nedovoljno uigrano, nije u toj situaciji bilo spremno da obezbedi alternativno rešenje na nekom od manje kvalitetnih terena. Domaći fudbaleri otišli su na trening, na pomoćni teren stadiona, a gosti su se vratili kući u Osečinu.

Sigurno je da ovakav ishod današnje utakmice ne odgovara trenerima ekipa, posebno FK Budućnost-Krušik, jer je klub do sada imao samo jednu proveru, sa Rudarom iz Pljevalja na Zlatiboru (1:2). Pre toga otkazana je kontrolna utakmica u Kosjeriću, a onda i sa mioničkim Ribnicom, članom Zonske lige Drina.

Valjevci u sredu planiraju prijateljski susret sa Rađevcem u Krupnju, dok bi u subotu trebalo da se igra protiv novog (starog) prvoligaša Kolubare iz Lazarevca. Prvenstvo u Srpskoj ligi Zapad počinje 16. avgusta.

 

Aktuelno

 (foto: )
U Centru za kulturu Pre 1 dan 13 sati

Premijera filma "Težina lanaca 3" u Valjevu

U Centru za kulturu večeras od 20 časova premijera filma "Težina lanaca 3" u režiji Borisa Malagurskog. Od svake prodate karte 50 dinara biće donirano Centru za vantelesnu oplodnju koji već osam...