Registracija Prijava preko FB
Trening FK Budućnost Krušik na pomoćnom terenu (foto: Đorđe Đoković)
Trening FK Budućnost Krušik na pomoćnom terenu (foto: Đorđe Đoković)
27.07.2014, 18:00

Valjevci na trening, gosti u Osečinu

č: | fb:

Zbog nevremena nad Valjevom, do kojeg je došlo u dva navrata na oko sat vremena pre početka trening utakmice, susret između FK Budućnost-Krušik i OFK Osečina odložen je. Teren na stadionu „Krušik“ bio je dobro natopljen vodom, atletska staza i delovi iza golova poplavljeni, a rukovodstvo novog srpskoligaša, nedovoljno uigrano, nije u toj situaciji bilo spremno da obezbedi alternativno rešenje na nekom od manje kvalitetnih terena. Domaći fudbaleri otišli su na trening, na pomoćni teren stadiona, a gosti su se vratili kući u Osečinu.

Sigurno je da ovakav ishod današnje utakmice ne odgovara trenerima ekipa, posebno FK Budućnost-Krušik, jer je klub do sada imao samo jednu proveru, sa Rudarom iz Pljevalja na Zlatiboru (1:2). Pre toga otkazana je kontrolna utakmica u Kosjeriću, a onda i sa mioničkim Ribnicom, članom Zonske lige Drina.

Valjevci u sredu planiraju prijateljski susret sa Rađevcem u Krupnju, dok bi u subotu trebalo da se igra protiv novog (starog) prvoligaša Kolubare iz Lazarevca. Prvenstvo u Srpskoj ligi Zapad počinje 16. avgusta.

 

Aktuelno

Podrška za Aleksandra na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Na Gradskom trgu u Valjevu Pre 5 sati 58 minuta

Podrška za hrabrog Aleksandra Obradovića

Ovo nije miting, niti je protest, ovde se ne prebrojavamo, ovde su hrabri ljudi koji su došli da pruže podršku i da iskažu poštovanje hrabrom radniku "Krušika" Aleksandru Obradoviću, rečeno je na...  · 1 komentar

Lokalizovan požar u Novoj Srbijanki (foto: Kolubarske.rs)
Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije Pre 13 sati 29 minuta

Požar nakon prodaje "Nove Srbijanke"

Od jutros "plamena više nema na objektima Nove Srbijanke tako da je požar u završnoj fazi likvidacije". Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije u preduzeću koje je pre tri dana...