Registracija Prijava preko FB
Trening FK Budućnost Krušik na pomoćnom terenu (foto: Đorđe Đoković)
Trening FK Budućnost Krušik na pomoćnom terenu (foto: Đorđe Đoković)
27.07.2014, 18:00

Valjevci na trening, gosti u Osečinu

č: | fb:

Zbog nevremena nad Valjevom, do kojeg je došlo u dva navrata na oko sat vremena pre početka trening utakmice, susret između FK Budućnost-Krušik i OFK Osečina odložen je. Teren na stadionu „Krušik“ bio je dobro natopljen vodom, atletska staza i delovi iza golova poplavljeni, a rukovodstvo novog srpskoligaša, nedovoljno uigrano, nije u toj situaciji bilo spremno da obezbedi alternativno rešenje na nekom od manje kvalitetnih terena. Domaći fudbaleri otišli su na trening, na pomoćni teren stadiona, a gosti su se vratili kući u Osečinu.

Sigurno je da ovakav ishod današnje utakmice ne odgovara trenerima ekipa, posebno FK Budućnost-Krušik, jer je klub do sada imao samo jednu proveru, sa Rudarom iz Pljevalja na Zlatiboru (1:2). Pre toga otkazana je kontrolna utakmica u Kosjeriću, a onda i sa mioničkim Ribnicom, članom Zonske lige Drina.

Valjevci u sredu planiraju prijateljski susret sa Rađevcem u Krupnju, dok bi u subotu trebalo da se igra protiv novog (starog) prvoligaša Kolubare iz Lazarevca. Prvenstvo u Srpskoj ligi Zapad počinje 16. avgusta.

 

Aktuelno

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 1 sati 40 minuta

Ringe ringe raja...

"Lopov počinje tako što predstavlja da laž liči na istinu, a završava time što istina liči na laž", Balzak....

Dnevnik Diane Budisavljević (foto: )
Valjevske filmske susrete otvara Pre 21 sati 47 minuta

Dnevnik Diane Budisavljević

Dnevnik Diane Budisavljević, rediteljke Dane Budisavljević otvoriće šeste Valjevske filmske susrete. Film će biti prikazan na svečanom otvaranju u Centru za kulturu 12. decembra u 20 časova.