VK Valjevo (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (foto: VK Valjevo)
02.06.2018, 19:24

Pobeda protiv Zemunaca

č: | fb:
U petposlednjem, 13. kolu SLS, večeras na olimpijskom bazenu u Petnici, valjevski vaterpolisti pobedili su Zemun sa 11:10 (3:1, 4:2, 1:4, 3:3). Ovo je treća pobeda, druga protiv Zemunaca, a do nje se došlo u drmatičnom finišu posle ubedljivog starta i vođstva 7:3 posle dve četvrtine.
 
 
Gosti su posle 4:1 u trećoj četvrtini došli do 7:8, a uposlednjoj četvrtini VK Valjevo je branio i odbrnio prednost jednog gola, što je donelo nove bodove uz oproštaj od domaćih navijača.
 
 
Ono što 13 kola niko nije uspeo, pa ni Crvena zvezda, Šapčani su na Banjici sa 9:4 savladali Partizan!
 
 
Golove za VK Valjevo večeras su postigli Matović 3, Marković, Lukić i Đorđević po 2, Panajotović i Mirković po 1, a još su igrali golmani Brakočević i Spasojević, te Arsenovič, Radulović, Mitrović, Gligorijević, i Filipović. Kod Zemunaca četvorica igrača postigla su po dva gola.
 
 
U poslednjem, 14. kolu, 6. juna, VK Valjevo je gost Radničkog u Kragujevcu.

Aktuelno

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 2 sati 1 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 20 sati

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...