Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
06.06.2018, 20:56

Poraz i u Kragujevcu

č: | fb:
Radnički je pobedio VK Valjevo, večeras u Kragujevcu, u poslednjoj utakmici 14. kola SLS sa 13:5 (3:1, 3:1, 5:1, 2:2) i obezbedio mesto iznad Valjevaca na tabeli. Državni prvak je Partizan, druga je Crvena zvezda, treći Šabac, četvrta je Vojvodina, peti niški Nais, šesti Radnički, sedmo Valjevo, a osmi Zemun.
 
 
Gosti nisu uspeli ni da pokušaju revanš za poraz na svom bazenu u Petniciiz prvog dela, a ravnopravni su bili tek u poslednjoj četvrtini.
 
 
Golove za VK Valjevo postigli su Bosić 2, a Marković, Rackovi Radulović po 1. Kod domaćih najefikasniji su bili Šakenov i Manić sa po dva gola. Ekipu Radničkog trenira Stevanović, prvi saradnik selektora Savića, koji je i trener Zvezde.
 
 
U oba ovosezonska takmičenja, Regionalnoj A-2 ligi i SLS, VK Valjevo je osvojilo sedmo mesto i pregrmelo debitantsku tremu u ozbiljnim takmičenjima. Dobro je da će mladi igrači, kao Železničar iz Lajkovca, letos igrati Drugu ligu Srbije - Jug, a troškove tog takmičenja snosiće Lajovčani, koji grade bazen i planiraju pokretanje plivačkog i vetrpolo sporta. 
 
 
Na ljudima koji vode VK Valjevo je da izaberu put kako dalje. Dakako, uz dobar rad Škole vaterpola imperativ je unapređenje prve ekipe i školovanje svojih trenera i sudija.
 
 

Aktuelno

Divčibare (otpadne vode) (foto: Kolubarske.rs)
U eko fondu manje novca nego lane Pre 22 sati 12 minuta

Za ekologiju 72,7 miliona dinara

Ovogodišnji Budžetski fond za zaštitu životne sredine Valjeva iznosi oko 72,7 miliona dinara, dok je prošle godine za eko fond bilo planirano oko 208,5 miliona dinara. Značajno manje novca ove...  · 2 komentara

Kulturni centar u Mionici (foto: Kolubarske.rs)
Radovi iz IUS "Trnavac" Pre 17 sati 40 minuta

"Izbor iz kolekcije" u Kulturnom centru u Mionici

U Umetničkom legatu Kulturnog centra u Mionici biće otvorena izložba radova "Izbor iz kolekcije", iz bogate zbirke savremenog likovnog stvaralaštva koju Internacionalni umetnički studio "Radovan...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
U Sinđelićevoj ulici 17.03.2024

Pucnjava u Valjevu, upucan muškarac

U subotu pola sata pre ponoći dogodila se pucnjava u Valjevu u Sinđelićevoj ulici u blizini KK "Student". Upucan je muškarac S. T. (25) iz Valjeva.    Kako Kolubarske.rs nezvanično saznaju...  · 12 komentara