Budućnost Krušik - Šumadija  (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost Krušik - Šumadija (foto: Đorđe Đoković)
26.07.2018, 07:49

Stižu pojačanja

č: | fb:
U kontrolnoj utakmici valjevski srpskoligaš juče je igrao 2:2 (0:2) sa Šumadijom iz Aranđelovca. Gosti su čvrsta ekipa, koja zna da igra takmičarski, pa je Šumadija povela sa 2:0, a nerešen ishod Valjevcima doneli su Ćirović i Stanojević u finišu susreta.
 
 
Trener Predrag Pejović isprobao je dosta igrača. Među njima i novajlije, koje predvodi Igor Vićentijević (nismo rod!), Beograđanin koji je igrao u Sm. Palanci, Smederevu, Radničkom KG... Reč je o dobro špic igraču, koji zna da da ali i da "namesti" gol.
 
 
Utakmicu je počela postava Rosić - Kosić, Ignjatijević, Nikolić, Stevanović - Martinović, Milinković, Soldatović, Gavrović - Krstić, Vićentijević. Igrali su još Ranković, Gligorić, Spasojević, Popović, Ćirović, Petković, Petrović, Stanojević.
Predrag Pejović

Predrag Pejović (Foto: Đorđe Đoković)

  

Ovo je Valjevcima bila treća kontrolna utakmica, skor u prethodne dve je pobeda i poraz, a do sredine avgusta, kada će početi prvenstvo u Srpskoj ligi Zapad, planirano je još nekoliko prijateljskih susreta. Prema najavam iz FS RZS u Kragujevcu, koji vodi takmičenje, nema naznaka o mogućem proširenju lige sa 16 na 18 ekipa, pa će lajkovački Želja i Karađorđe iz Topole morati u niži rang. 
 
 
Inače, Zonska liga Drina podeljena je na dve grupe po 14 klubova, pa će se ekipe iz Valjeva, Šapca i Loznice takmičiti u jednoj od njih uz Železničar, Radnički s Petog puka, OFK Divce, mioničku Ribnicu, ljiški Spartak, OFK Osečinu, lajkovački Zadrugar, Vrelo...
 
 
Klubovi Kolubarskog okruga sa dugom tradicijom, poput Ribnice, nezadovoljni u reorganizacijom Zonske lige Drina smatrajući da je "veliki broj seoskih ekipa", što smanjuje interes gledalaca i sponzora naviklih da gledaju dobar fudbal.
 
 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 11 sati 11 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 13 sati 47 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara