Buducnost-Krušik:Polet  (foto: Đorđe Đoković)
Buducnost-Krušik:Polet (foto: Đorđe Đoković)
20.10.2018, 21:18

Fudbaleri i dalje bez pobede

č: | fb:
Ni u 10. kolu srpskoligaškog Zapada fudbaleri Buducnost-Krušika nisu zabeležili pobedu. Bod je, igrajući 0:0, odneo Polet iz Ljubića kod Čačka.
 
Valjevcima nije pomoglo ni to što su promenili teren, domaćini su bili na Pećini. Uzalud su tri propuštene prilike, Petrović je iz neposredne blizine pogodio golmana gostiju, koji su u finišu mogli odneti ceo plen.
Buducnost-Krušik:Polet

Buducnost-Krušik:Polet (Foto: Đorđe Đoković)

 

Ispred golmana Pejovića bili su Kosić, Gentić, Petrović i Ignjatović (Ðordević), na sredini Soldatović (zbog povrede morao je van terena pre kraja pa su domaći ostali sa 10 igraca), Martinović (Gavrović), Ćirović (Doneski), Janković, a u špicu Krstić, Vićentijević. Prethodno, Valjevci su u Tutinu poraženi 0:3, te se sa samo 8 bodova nalaze na samom začelju i moraće da se žestoko bore za opstanak. 
 
 
U 11. kolu, Valjevci igraju sa poslednjom Drinom u Ljuboviji.
 
 
Ubljani su posle 0:3 u Zubinom Potoku danas pobedili FAP iz Priboja sa 2:1. U derbiju kola Kolubarsko-mačvanske zone lajkovački Železničar igrao je 1:1 sa Radnićkim na Petom puku, koji je uz bok vodećem Borcu iz Lešnice.
 
 

KK Metalac pobedio Zlatibor

 
 
U 3. kolu KLS valjevski košarkaši pobedili su Zlatibor u Čajetini sa 91:89 (22:17, 18:26, 21:25, 30:21). Pokazalo se da je večiti optimista, predsednik Duško Đukanović bio u pravu u odnosu na oprezne, trenera Počeka i krilo Stamenića. Zaigrao je povratnik Mikulić (25, 215), angažovan na "otvoreni ugovor".
 
 
Koševe za Metalac postigli su Vasić 18, Mikulić 10, Đukanović 19, Nerandžić 13, Dojl 15, Stamenić 4, Đuković 12. Valjevci su finiš odigrali bez Đukanovića, a vođstvo je donela trojka Vasića. Najefikasniji kod domaćih bili su Vorkapić 17, Marojević 14, Rondović i Simović po 12. U 4. kolu, Metalac dočekuje subotički Spartak.
 
 

VA 014 osvojio "Pendik"

 
 
U Superligi Srbije odbojkaši VA 014 načinili su večeras iznenađenje pobedom od 3:0 nad Novim Pazarom u "Pendiku". Trener Stefanović se tako "osvetio" klubu sa kojim je osvojio Kup Srbije, a posle otkaza stigao je u Valjevo. Naredni protivnik Valjevaca su crveno-beli, što je prilika za revanš posle 2:3 u beogradsko kup utakmici.
Odbojkaši VA 014

Odbojkaši VA 014 (Foto: OK VA 014)

 

U Superligi odbojkašica Želja je bio bolji od TENT-a 3:1, dok su Ubljanke poražene od Zvezde 0:3.

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 22 sati 56 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 22 sati 57 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 17.04.2024

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara