Rašević u akciji (foto: Đorđe Đoković)
Rašević u akciji (foto: Đorđe Đoković)
02.08.2014, 19:17

Kolubara bolja za gol

č: | fb:

Lazarevački prvoligaš slavio je danas sa 1:0 (1:0) u prijateljskoj utakmici protiv FK Budućnost-Krušik u Valjevu. Gol odluke postigao je Trnavac u 45. minutu, iz „peterca“, posle kornera sa desne strane i kiksa kompletne odbrane domaćeg srpskoligaša. Kolubara je zasluženo pobedila jer su njeni igrači bili „konkretniji“, imali su ideju šta će sa loptom u fazi napada. U drugom poluvremenu oba trenera, Božičić i Ristanović, promenili su dosta igrača.

Lazarevčani bili "konkretniji"

Lazarevčani bili "konkretniji" (Foto: Đorđe Đoković)

Nekoliko stotina gledalaca na tribinama „Krušikovog“ stadiona pokazalo je da se Valjevo uželeleo dobrog fudbala, ali su verovatno razočarani viđenim. Jeste novi tim u stvaranju, novoformiranog kluba, ali brine mali broj odigramoih utakmica do sada – u tri susreta, tri poraza.

Najveći problem FK Budućnost-Krušik je šta raditi sa loptom, kada se osvoji na sredini terena. Igra „do noge“, bez pravog „centralnog veznog“, teško će dati opipljiviji rezultat. Za ambicije novog srpskoligaša igra „na nulu“ neće biti produktivna!

Moguće je, dakako, da će što-šta biti popravljeno do 16. avgusta i utakmice sa Jošanicom u Novom Pazaru, pitanje je da li je današnjih „startnih 11“ definitivno opredeljenje Božičića.

Baljak (8) pred golom Rankovića

Baljak (8) pred golom Rankovića (Foto: Đorđe Đoković)

Takođe, dosta se očekuje od Filipa Rajevca i Ivana Gentića, koji su se iz Šapca i prvoligaša Mačve ipak vratili u Valjevo, kao i Miloševića, koji kuburi sa povredom.

FK Budućnost-Krušik je današnju utakmicu počela u sastavu: Vojisvaljević, Kosić, Maksimović, Đurić, Jevtić, Tomić, A. Ilić, Baljak, Tadić, Rašević, S. Ilić.

Valjevci u sredu igraju sa Mačvom u Šapcu, a u subotu im u goste dolazi Sloga iz Bajine Bašte.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 8 sati 24 minuta

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...  · 1 komentar

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 1 dan 1 sati

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 8 sati

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...