Registracija Prijava preko FB
Rašević u akciji (foto: Đorđe Đoković)
Rašević u akciji (foto: Đorđe Đoković)
02.08.2014, 19:17

Kolubara bolja za gol

č: | fb:

Lazarevački prvoligaš slavio je danas sa 1:0 (1:0) u prijateljskoj utakmici protiv FK Budućnost-Krušik u Valjevu. Gol odluke postigao je Trnavac u 45. minutu, iz „peterca“, posle kornera sa desne strane i kiksa kompletne odbrane domaćeg srpskoligaša. Kolubara je zasluženo pobedila jer su njeni igrači bili „konkretniji“, imali su ideju šta će sa loptom u fazi napada. U drugom poluvremenu oba trenera, Božičić i Ristanović, promenili su dosta igrača.

Lazarevčani bili "konkretniji"

Lazarevčani bili "konkretniji" (Foto: Đorđe Đoković)

Nekoliko stotina gledalaca na tribinama „Krušikovog“ stadiona pokazalo je da se Valjevo uželeleo dobrog fudbala, ali su verovatno razočarani viđenim. Jeste novi tim u stvaranju, novoformiranog kluba, ali brine mali broj odigramoih utakmica do sada – u tri susreta, tri poraza.

Najveći problem FK Budućnost-Krušik je šta raditi sa loptom, kada se osvoji na sredini terena. Igra „do noge“, bez pravog „centralnog veznog“, teško će dati opipljiviji rezultat. Za ambicije novog srpskoligaša igra „na nulu“ neće biti produktivna!

Moguće je, dakako, da će što-šta biti popravljeno do 16. avgusta i utakmice sa Jošanicom u Novom Pazaru, pitanje je da li je današnjih „startnih 11“ definitivno opredeljenje Božičića.

Baljak (8) pred golom Rankovića

Baljak (8) pred golom Rankovića (Foto: Đorđe Đoković)

Takođe, dosta se očekuje od Filipa Rajevca i Ivana Gentića, koji su se iz Šapca i prvoligaša Mačve ipak vratili u Valjevo, kao i Miloševića, koji kuburi sa povredom.

FK Budućnost-Krušik je današnju utakmicu počela u sastavu: Vojisvaljević, Kosić, Maksimović, Đurić, Jevtić, Tomić, A. Ilić, Baljak, Tadić, Rašević, S. Ilić.

Valjevci u sredu igraju sa Mačvom u Šapcu, a u subotu im u goste dolazi Sloga iz Bajine Bašte.

Aktuelno

Podrška za Aleksandra na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Na Gradskom trgu u Valjevu Pre 6 sati 45 minuta

Podrška za hrabrog Aleksandra Obradovića

Ovo nije miting, niti je protest, ovde se ne prebrojavamo, ovde su hrabri ljudi koji su došli da pruže podršku i da iskažu poštovanje hrabrom radniku "Krušika" Aleksandru Obradoviću, rečeno je na...  · 1 komentar

Lokalizovan požar u Novoj Srbijanki (foto: Kolubarske.rs)
Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije Pre 14 sati 16 minuta

Požar nakon prodaje "Nove Srbijanke"

Od jutros "plamena više nema na objektima Nove Srbijanke tako da je požar u završnoj fazi likvidacije". Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije u preduzeću koje je pre tri dana...