Registracija Prijava preko FB
Rašević u akciji (foto: Đorđe Đoković)
Rašević u akciji (foto: Đorđe Đoković)
02.08.2014, 19:17

Kolubara bolja za gol

č: | fb:

Lazarevački prvoligaš slavio je danas sa 1:0 (1:0) u prijateljskoj utakmici protiv FK Budućnost-Krušik u Valjevu. Gol odluke postigao je Trnavac u 45. minutu, iz „peterca“, posle kornera sa desne strane i kiksa kompletne odbrane domaćeg srpskoligaša. Kolubara je zasluženo pobedila jer su njeni igrači bili „konkretniji“, imali su ideju šta će sa loptom u fazi napada. U drugom poluvremenu oba trenera, Božičić i Ristanović, promenili su dosta igrača.

Lazarevčani bili "konkretniji"

Lazarevčani bili "konkretniji" (Foto: Đorđe Đoković)

Nekoliko stotina gledalaca na tribinama „Krušikovog“ stadiona pokazalo je da se Valjevo uželeleo dobrog fudbala, ali su verovatno razočarani viđenim. Jeste novi tim u stvaranju, novoformiranog kluba, ali brine mali broj odigramoih utakmica do sada – u tri susreta, tri poraza.

Najveći problem FK Budućnost-Krušik je šta raditi sa loptom, kada se osvoji na sredini terena. Igra „do noge“, bez pravog „centralnog veznog“, teško će dati opipljiviji rezultat. Za ambicije novog srpskoligaša igra „na nulu“ neće biti produktivna!

Moguće je, dakako, da će što-šta biti popravljeno do 16. avgusta i utakmice sa Jošanicom u Novom Pazaru, pitanje je da li je današnjih „startnih 11“ definitivno opredeljenje Božičića.

Baljak (8) pred golom Rankovića

Baljak (8) pred golom Rankovića (Foto: Đorđe Đoković)

Takođe, dosta se očekuje od Filipa Rajevca i Ivana Gentića, koji su se iz Šapca i prvoligaša Mačve ipak vratili u Valjevo, kao i Miloševića, koji kuburi sa povredom.

FK Budućnost-Krušik je današnju utakmicu počela u sastavu: Vojisvaljević, Kosić, Maksimović, Đurić, Jevtić, Tomić, A. Ilić, Baljak, Tadić, Rašević, S. Ilić.

Valjevci u sredu igraju sa Mačvom u Šapcu, a u subotu im u goste dolazi Sloga iz Bajine Bašte.

Aktuelno

Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Demokratske stranke Pre 1 dan 3 sati

Laza ili Đole – lažna dilema valjevskih izbora

Dve bratske i još uvek vladajuće stranke građanima nude lažnu dilemu da biraju između dvojice kandidata njihovih stranaka, a sve glumeći tobožnji sukob ideja, koncepata..., kažu demokrate i...  · 10 komentara

Željko Trifunović (foto: Lokakni front Va)
Oglasna poruka Pre 1 dan 5 sati

Mali i veliki problemi meštana Petnice

Meštani Petnice obratili su se medijima jer, kako kažu, jedino im je to preostalo da skrenu pažnju javnosti na brojne probleme sa kojima se suočavaju godinama unazad, ali i da lokalnu vlast podsete...  · 3 komentara

Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Zbog epidemije i vanrednog stanja 3.06.2020

Naplaćeno manje poreza na imovinu

Za prvih pet meseci ove godine naplaćeno je 28 miliona dinara manje izvornih prihoda Grada. Od toga, porez na imovinu građana manji je za blizu šest miliona, a od pravnih lica za oko 10,7 miliona...