Rašević strelac (foto: Đorđe Đoković)
Rašević strelac (foto: Đorđe Đoković)
06.08.2014, 17:16

Božičić: Rezultat nije realan

č: | fb:

Valjevski srpskoligaš doživeo je i četvrti poraz u kontrolnim utakmicama pred početak nove sezone. Ovoga puta bolja je bila Mačva, koja je u Šapcu pobedila sa 4:1 (3:1) iako su Valjevci, „evro golom“ Raševića poveli. Usledile su potom grube greške odbrambenih igrača, a ubrzo i rezultatski krah.

„Rezultat nije realan prikazanom na terenu, a delimično je došao i kao plod činjenice da smo morali da probamo povratnike Gentića, Rajevca i Baljka, koji sa ekipom gotovo da nisu trenirali. U drugih 45 minuta bilo je mnogo bolje kada su se na terenu našli momci koji su tu od početka priprema“, ocenio je danas za Kolubarske.rs trener Slaviša Božičić.

Valjevci su počeli u sastavu Ivanović, Đorđević, Maksimović, Gentić, Tomić, A. Ilić, Tadić, Đurić, Rašević, Rajevac, Baljak.

„Uveren sam da će u prvenstvu sve biti mnogo bolje, optimista sam. Bitno je da momci dobro rade, da je atmosfera dobra, da klupsko rukovodstvo čini sve da imamo optimalne uslove za kvalitetne pripreme“, kaže Božičić.

Slaviša Božičić

Slaviša Božičić (Foto: Đorđe Đoković)

Pre novog šabačkog prvoligaša, FK Budućnost-Krušik pobedili su i Rudar iz Pljevalja na Zlatiboru (2:1), Rađevac u Krupnju (1:0) i lazarevačka Kolubara u Valjevu (1:0). Na četiri utakmice osam primljenih i dva data gola, oba je postigao „vezista“ Rašević, dodatni su razlog za zabrinutost.

„Rezultat u ovom delu stvaranja tima nije prioritet. Treba imati na umu snagu protivnika sa kojima smo igrali – Rudar je jedna od najboljih ekipa u Crnoj Gori, Kolubara se pojačala sa nekoliko dobrih pojedinaca, Mačva je sasvim solidna ekipa. I da smo rezultatski do sada bolje prošli to suštinski ne bi mnogo značilo. Tačno je da je ’škripala’ realizacija ali su protivnici bili takvi da ste morali da stvorite i nekoliko prilika kako biste postigli gol“, uverava Božičić.

U Valjevu, u subotu (17.00), na „Krušikovom“ stadionu gostuje Sloga iz Bajine Bašte, takođe srpskoligaš, pa je to „generalka“ pred start u Srpskoj ligi – Zapad, sa Jošanicom u Novom Pazaru.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 21 sati 41 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 18 sati 50 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara