Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
17.08.2014, 19:31

„Petarda“ Valjevaca u Novom Pazaru

č: | fb:

Budućnost-Krušik je pobedom od 5:0 (2:0) protiv Jošanice u Novom Pazaru silovito startovala u Srpskoj ligi Zapad. Strelci su bili kapiten Miloš Rašević, Filip Rajevac, Stefan Ilić, Ivan Gentić i Trifunović. Valjevci u drugom kolu dočekuju Bane iz Raške, koji je takođe uknjižio tri boda.

U Lajkovcu, Železničar je igrao samo 0:0 sa Pobedom iz Beloševca, kod Kragujevca. Juče, takođe 0:0, Jedinstvo je igralo sa Šumadijom u Aranđelovcu. U drugom kolu je komšijski derbi na Ubu: Jedinstvo – Železničar.

U Zonskoj ligi Drina, OFK Osečina je danas, uprkos kadrovskim problemima zbog trovanja nekoliko igrača, savladala šabački Borac sa 2:1, golovima Mitrovića iz jedanaesterca i Smailagića, dok je mionička Ribnica igrala 1:1 sa Slogom u Sjenici.

Juče, Brezovica je izgubila 0:2 u .Bajinoj Bašti, lajkovački Zadrugar od Jedinstva u Vladimircima sa 1:2, dok je Radnički na Petom puku poražen od Radničkog iz Klubaca, kod Loznice, sa minimalnih 0:1.

 

U 2. kolu, Brezovica gostuje u Sevojnu, Ribnica dočekuje Radnički, Zadrugar ekipu Polimlja iz Prijepolja, dok OFK Osečina igra sa FAP-om u Priboju na Limu.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 6 sati 6 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 8 sati 42 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar