Slava SNS (foto: valjevo.sns.org.rs)
Slava SNS (foto: valjevo.sns.org.rs)
29.10.2020, 11:19

Slava SNS bez predsednika valjevskih naprednjaka

č: | fb:

Valjevski naprednjaci ove godine obeležili su slavu Srpske napredne stranke Sveta Petka bez domaćina. Predsednik Gradskog odbora SNS Slobodan Gvozdenović, dojučerašnji gradonačelnik Valjeva, nije prisustvovao činu sečenja slavskog kolača u stranačkim prostorijama organizovanog daleko skromnije nego prethodnih godina i sa značajno manje gostiju zbog pandemije koronavirusa.

 

Na stranačkoj slavi ove godine nisu bili ni potrpredsednici valjevskih naprednjaka dr Dobrivoje Grujičić, Zoran Trifunović i Miroslav Pimić. Umesto njih i predsednika Gvozdenovića, bili su prisutni gradonačelnik Lazar Gojković, koji je bio kandidat SNS za gradonačelnika, ali još uvek nije član stranke, predsednica Skupštine grada Snežana Rakić, potpredsednik lokalnog parlamenta Viktor Mićić, šef odborničke grupe SNS Radoica Rstić...

Slava SNS

Slava SNS (Foto: valjevo.sns.org.rs)

U saopštenju koje je uz fotografije dostavljeno medijima piše da je "Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, poštujući sve epidemiološke mere koje se odnose na sprečavanje širenja koronavirusa, sečenjem slavskog kolača, obeležio je svoju slavu Sveta Petka. Slavi je prisustvovao i Lazar Gojković, gradonačelnik  Valjeva".

 

Za razliku od Valjeva u svim opštinskim i gradskim odborima obeležavanju slave SNS prisustvovali su predsednici odbora, a u Lajkovcu se Nenad Džajević, predsednik OO SNS obratio sugrađanima preko loklanih medija.

 

Možda je nedolazak na stranačku slavu bivšeg gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića, koji je na čelu valjevskih naprednjaka više od pet godina, a dolazak njegovog naslednika Lazara Gojkovića najava promena u Gradskom odboru SNS? A možda su predsednik i potpredsednici valjevskih naprednjaka već smenjeni, a da o tome ni oni ni javnost nisu obavešteni.

Aktuelno

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 16 sati 45 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara

 (foto: )
Jubilej Pre 17 sati 43 minuta

Ciklus koncerata za 70 godina MŠ "Živorad Grbić"

Uzbudljivo muzičko putovanje kroz sedam decenija talenta i uspeha očekuje nas u Muzičkoj Školi "Živorad Grbić", koja ove godine slavi značajan jubilej - 70 godina uspešnog rada.