Registracija Prijava preko FB
Vakcina (foto: DjordjeDjokovic)
Vakcina (foto: DjordjeDjokovic)
24.01.2021, 10:44

Vakcinisanje za pojedine kategorije u kućnim uslovima

č: | fb:

Pacijenti koji su registrovani u Službi kućne nege i lečenja mogu se vakcinisati u kućnim uslovima, saopšteno je iz valjevskog Doma zdravlja. Oni će vakcinisanje moći da zakažu na telefon 064 8321 966, radnim danima od 8 do 20 časova.

 

Takođe i građani koji smatraju da nisu zdravstveno sposobni da dođu na vakcinaciju, a žele da prime vakcinu, treba da dobiju uput za kućnu negu od izabranog lekara (ambulanta Novo naselje), ukoliko lekar posle pregleda proceni da je to neophodno.

 

U Valjevu je za četiri dana masovne imunizacije, u izmeštenoj ambulanti Doma zdravlja u Grand hotelu, vakcinisano 1.720 građana protiv koronavirusa. 

 

Dom zdravlja Valjevo je povećao broj angažovanih medicinskih radnika i unapredio organizaciju celog posla, što je omogućilo znatno veći broj vakcinisanih sugrađana.

 

Imunizacija u Grand hotelu se sprovodi i u dane vikenda od 8 do 20 časova i biće vakcinisani svi sugrađani, ukoliko žele, bez obzira na to da li su se prijavili ili ne.

 

Aktuelno

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 6 sati 6 minuta

U Valjevu novozaraženih 49

Od posledica koronavirusa u Lajkovcu je preminula još jedna osoba. U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 72, od toga u Valjevu 49, testirano je 175 na teritoriji Kolubarskog okruga....  · 3 komentara

Masa i Anja Radojević (foto: PK Valis)
Na mitingu "11. april Grand prix" Pre 13 sati 33 minuta

Sestre Radojević do novih medalja

Plivačice valjevskog Plivačkog kluba "Valis" Maša i Anja Radojević okitile su se medaljama na međunarodnom plivačkom mitingu "11. april Grand prix". Učestvovalo je 50 klubova sa 850 plivača, među...  · 2 komentara