Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
02.09.2014, 09:43

Ostavite decu na miru!

č: | fb:

Demokratska stranka izražava protest zbog ponašanja rukovodstva Predškolske ustanove „Milica Nožica“ i daje punu podršku roditeljima koji su ustali protiv potpuno nepedagoškog i neosnovanog razmeštanja vaspitača, navode u saopštenju  valjevske demokrate.

U gradu u kojem ionako ima sve manje dece ovakvo ponašanje rukovodstva predškolske ustanove je skandalozno. Ne želeći da ulazimo u dnevno-političke razloge prepucavanja SPS-a i SNS-a koje u slučaju predškolske ustanove traje već mesecima, smatramo da niko nema pravo da se tako igra decom. Gospodo socijalisti i gospodo naprednjaci, nađite drugi poligon za svoje igre. Ostavite decu na miru!

Demokratska stranka stoga podržava napore roditelja da svoju decu zaštite od ovih političkih igara i neodgovornih ljudi.

Poslednji potez rukovodstva PU „Milica Nožica“ predstavlja krunu nesposobnosti, nestručnosti  i bahatosti. Mesecima unazad u ovoj ustanovi se događaju stvari koje ugrožavaju njen rad, ali i decu koja se u njoj nalaze. Podsećamo na slučaj trovanja dece salmonelom i razne administrativne probleme oko funkcionisanja ustanove i postaljenja rukovodstva.

Apelujemo na nadležno ministarstvo da preduzme mere iz svoje nadležnosti kako bi se u ovu ustanovu konačno uveo red, saopštila je DS.

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 1 sati 15 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 2 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 1 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara