Vakcinacija u Grand hotelu (foto: Đorđe Đoković)
Vakcinacija u Grand hotelu (foto: Đorđe Đoković)
14.04.2021, 11:21

Potrošen Sinofarm za vakcinaciju bez prijave, stigao Fajzer

č: | fb:

Dom zdravlja Valjevo obaveštava sugrađane da su potrošene sve doze "Sinofarma" za vakcinaciju bez prethodne prijave koje su distribuirane ovoj ustanovi. Dom zdravlja je za tu namenu dobio 800 doza, a bez prijave je vakcinisao preko hiljadu građana, s obzirom na to da se nisu pojavili svi koji su imali zakazane termine za "Sinofarm". Ukoliko bude dodatnih isporuka ove vakcine za imunizaciju bez prijave građanstvo će biti blagovremeno obavešteno.

 

Dom zdravlja Valjevo je do sada utrošio 28.806 doza. Obe doze primilo je 12.469 osoba, a prvu 16.337.

 

Danas će se na punktu u Grand hotelu davati prve doze "Fajzera" u zakazanim terminima, kao i druge doze ove vakcine (tzv. revakcinacija). Stigle su i 102 doze za vakcinaciju bez prijave, pa svi zainteresovani građani mogu od četvrtka u 8 časova doći i bez zakazanog termina, ako žele da prime "Fajzer".

 

Posle Miličinice, gde je u subotu prvu dozu primilo 89 meštana, juče je u Vragočanici protiv virusa korona vakcinisano 34 ljudi – 31 u zgradi osnovne škole i troje u kućnim uslovima. U planu je bila vakcinacija u Divcima i turističkom mestu Divčibare, gde su već napravljeni spiskovi, ali su ove akcije odložene dok Dom zdravlja Valjevo ne dobije nove količine "Sinofarma".

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 19 sati 57 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara