Radovi u Pantićevoj ulici ( četvrtak, 9.09.) (foto: Đorđe Đoković)
Radovi u Pantićevoj ulici ( četvrtak, 9.09.) (foto: Đorđe Đoković)
10.09.2021, 10:28

Sanirana oštećenja u Pantićevoj ulici

č: | fb:

Ekipa JKP Vodovod Valjevo sanirala je u četvrtak oštećenja na kanalizacionoj mreži u Pantićevoj ulici zbog kojih je potonuo deo kolovoza pored slivnika, što je predstavljalo problem, ali i opasnost, za vozače.

 

"Naša ekipa je izvršila iskop na mestu gde je nastalo ulegnuće u Pantićevoj ulici i ustanovila je da je na tom mestu slivnička cev u redu, ali je oštećena priključna cev od fekalne kanalizacije, što je izazvalo curenje na samom spoju, a samim tim i ispiranje materijala što je vremenom dovelo do ulegnuća kolovoza. Na ostala tri mesta u Pantićevoj ulici, gde postoje ista ulegnuća, intervencije su većim delom završene u četvrtak, a ostatak će biti u petak. Završetkom tih radova biće rešen problem oštećenja u Pantićevoj ulici", rekao je za Kolubarske.rs Ivan Filipović, direktor JKP Vodovod.

 

Podsećamo, nakon žalbe nekoliko naših sugrađana, pre svega stanara u Ulici dr Pantića da je kolovoz oštećen i potonuo te da su rupe zatrpane rizlom, a da problem nije rešen, pozvali smo nadležne u Gradskoj upravi i u Vodovodu. Tada je direktor Vodovoda Ivan Filipović obećao da će ekipa Vodovoda u četvrtak izaći na teren kako bi utvrdila da li je do ulegnuća asfalta došlo zbog cevi slivnika i, kako je rekao, "ukoliko jeste saniraćemo oštećenje i asfaltirati taj deo ulice u narednih desetak dana".

Oštećenje u Pantićevoj ulici ( četvrtak, 9.09.)

Oštećenje u Pantićevoj ulici ( četvrtak, 9.09.) (Foto: Đorđe Đoković)

 

Kolubarske.rs su tekst o ulegnućima u Pantićevoj ulici obajvile u sredu, 8. septembra, a ekipa Vodovoda je na licu mesta bila već sutradan, u četvrtak, kao što je i obećao direktor.

 

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković je rekao da "ukoliko JKP Vodovd nema sredstva, Grad će asfaltirati oštećenja u Pantićevoj ulici, ali oni pre toga treba da reše problem".

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 15 sati 17 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 15 sati 18 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 10 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara