13.12.2021, 12:56

Gorska služba spasavanja stigla do porodica zarobljenih u vikendici

č: | fb:

Četvorica pripadnika Gorske službe spasavanja Srbije pešice se iz sela Gornji Lajkovac u Mioničkoj opštini probila do vikendice na Velikom Maljenu u kojoj se od subote nalazi 17 osoba, rekao je za Kolubarske.rs jedan od njih Milan Pejić. Oni su doneli hranu, a prema njegovim rečima putarska mašina je stigla na 600-700 metara do vikendice, tako da će ubrzo početi i evakuacija.

 

Petnaest odraslih osoba, među njima tri žene, i dvoje dece od subote je zavejano u jednoj vikendici koja se nalazi između vrhova Velikog i Malog Maljena.

 

Prema nezvaničnim informacijama, u subotu je sa Divčibara nekoliko porodica sa šest džipova krenulo na Ravnu goru, međutim stigli su do Velikog Maljena gde su se u snežnim smetovima zaglavili. Nije se moglo nazad, a više pokušaja sa motornim sankama i traktorima da se izvuku bilo je bezuspešno. Pronašli su jednu vikendicu i provalili u nju.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
"Aproprijacija" za skoro milion evra godišnje Pre 3 sati 19 minuta

(Ne)kontrolisano trošenje tekuće budžetske rezerve

Iz tekuće budžetske rezerve svake godine se potroši blizu milion evra. Gradska vlast odlučuje kome i koliko novca će dati, građani nisu informisani, skupštinska većina ćuti i ignoriše zahtev...  · 2 komentara

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara