Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
15.09.2022, 10:48

Uhapšen osumnjičeni za krađe

č: | fb:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su dve teške krađe i krađu i uhapsili Đ. T. (40) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, on se tereti da je, u protekle dve nedelje, na području grada Valjeva, provalio u salon nameštaja i trgovinsku radnju, kao i da je ušao u jedan otključani automobil, iz kojih je ukrao novac i tehničku robu. Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnike oštetio za oko 350.000 dinara.

 

Policija je kod osumnjičenog pronašla veći deo ukradenog novca i tehničke robe i vratila ih vlasnicima.

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, saopštila je policija.

Aktuelno

Žičara Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare Ski Resort Pre 3 sati 44 minuta

Avantura i muzika na Divčibarama za prvomajske praznike

Divčibare Ski Resort, koje upravlja ski stazom Crni vrh, pripremilo je niz avanturističkih i muzičkih aktivnosti na Divčibarama za prvomajske praznike. Za ljubitelj prirode, avanture i dobre zabave...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 4 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...