Saobračajka kod brane Stubo-Rovni (foto: Kolubarske.rs)
Saobračajka kod brane Stubo-Rovni (foto: Kolubarske.rs)
16.10.2022, 10:00

Prevrnuo se mini bus, jedna osoba poginula

č: | fb:

U blizini brane Stubo-Rovni, nadomak puta Valjevo-Bajina Bašta, jutros oko 10 časova prevrnuo se mini bus preduzeća "Alko turis", valjevskih registarskih oznaka. Prema prvim nezvaničnim informacijama, jedna ženska osoba je poginula, a povređeno je 16 osoba.

 

Kako nezvanično saznajemo, do nesreće je došlo kada je vozač mini busa parkirao vozilo u blizini rampe - ulaza u zaštićenu zonu brane i izašao u nameri da pita radnika obezbeđenja za prolaz saobraćajnicom preko brane Stubo-Rovni, tada se "nedovoljno obezbeđeno vozilo" otisnulo niz strmu padinu i prevrnulo.

 

Na licu mesta se nalazi više ekipa Hitne pomoći, a valjevski vatrogasci su izvukli povređene putnike, koji su preveženi u Opštu bolnicu Valjevo.

 

Prema nezvaničnim informacijama u autobusu se nalazilo 17 putnika, pretežno penzioneri iz Osečine, koji su krenuli na jednodnevni izlet.

 

Istraga o ovoj nesreći je u toku.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 6 sati 18 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 4 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 11 sati 28 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara