Maxi supermarket na Diovčibarama (foto: Maxi)
Maxi supermarket na Diovčibarama (foto: Maxi)
05.11.2022, 09:51

Otvoren prvi MAXI supermarket na Divčibarama

č: | fb:

Posetioci i meštani Divčibara, omiljenog planinsko-turističkog mesta nadomak Valjeva, dobili su u Gođevačkoj ulici broj 2 prvi Maxi supermarket, opremljen bogatim asortimanom kvalitetnih proizvoda i uređen po najsavremenim standardima.

Maxi supermarket na Divčibarama

Maxi supermarket na Divčibarama (Foto: Maxi)

 

Kupce u modernom enterijeru prodavnice, uz topao osmeh i ljubaznost zaposlenih, očekuje široka paleta prehrambenih i neprehrambenih artikala. Prepoznatljiv arsotiman Maxi pijace donosi raznovrstan izbor uvek svežeg voća i povrća, a užitku pri nabavci doprineće i ukusna sveža peciva sa odeljenja pekare.

 

Maxi supermarket na Divčibarama

Maxi supermarket na Divčibarama (Foto: Maxi)

Uz prijatnu komšijsku uslugu i svakodnevnu asistenciju zaposlenih odabir pri nabavci dodatno je olakšan, a ugodna i brza kupovina obezbeđena je zahvaljujući mogućnosti plaćanja na dve regularne i dve samouslužne kase.

 

Otvaranjem novog Maxi supermarketa na planini Maljen, prvog u srcu turističkog naselja Divčibare, kompanija Delez Srbija nastavlja da čini ponudu i uslugu po najvišim standardima još dostupnijim građanima širom zemlje.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 16 sati 7 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 7 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 21 sati 17 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara