Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
22.12.2022, 10:04

Lazar Gojković izabran za predsednika vajevskih naprednjaka

č: | fb:

Na Izbornoj skupštini Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo, za predsednika je izabran dosadašnji poverenik i gradonačelnik grada Valjeva Lazar Gojković, koga je jednoglasno podržalo 164 delegata, saopštio je Gradski odbor SNS.


Kako se navodi u saopštenju, novoizabrani predsednik GrO SNS Valjevo Lazar Gojković se zahvalio na ukazanom poverenju.


"Siguran sam da ćemo zajedničkim radom opravdati poverenje naših birača i svih dobronamernih ljudi koji prepoznaju i slede politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića. Jaka i stabilna Srbija, razvijeno, zdravo i napredno Valjevo ciljevi su kojima težimo i za koje se borimo, a sve u interesu naših građana. Zato vas pozivam da zajednički pokažemo da građani s pravom imaju velika očekivanja od Srpske napredne stranke. Spoj iskustva, znanja, mladosti i patriotizma koje poseduju naši članovi, garant su da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve", rekao je Gojković.

 

Izbornoj skupštini Gradskog odbora SNS Valjevo, prisustvovao jei član predsedništva i koordinator za Mačvanski i Kolubarski okrug Branislav Malović, saopštio je GrO SNS.

 

Aktuelno

Štrajk upozorenja u HK Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Čeka se odluka Nadzornog odbora Pre 17 sati 47 minuta

Održan jednočasovni štrajk upozorenja u Krušiku

Nezadovoljni radnici valjevske fabrike "Krušik", uz podršku četiri reprezentativna sindikata, održali su jednočasovni štrajk upozorenja, ispred pogona u krugu fabrike. Prema rečima predstavnika...  · 22 komentara

Valjevo (aerozagađenje) (foto: Đorđe Đoković)
Što više objekata priključiti na daljinsko grejanje Pre 21 sati 24 minuta

Prezentacija dokumenta "Energetska politika Valjeva"

Valjevo može da koristi geotermalne izvore, biomasu i solarnu energiju, kako bi se priključilo na sistem daljinskog grejanja čime bi se smanjila upotreba fosilnih goriva, ali i zagađenje vazduha,...  · 1 komentar

Takmičenje u plesu (foto: www.mionica.rs)
Državno prvenstvo Pre 18 sati 27 minuta

Najbolji sportski plesači Srbije i regiona u Mionici

Mionica je bila domaćin plesnog spektakla sa oko 500 učesnika iz 24 kluba. Luka Dugalić i Barbara Vlajković su šampioni u standardnim plesovima u kategoriji do 21 godine.