31.12.2022, 14:06

Da Valjevo bude lepše i bolje

č: | fb:

U današnje vreme posedovati istinske vrednosti je ogroman teret. Ako si obrazovan bićeš podsetnik neobrazovanima na njihovu lenjost i glupost, a ako si dobar i pošten ugrožavaš njihovo nepoštenje i nedostatak dostojanstva, navodi u novogodišnjoj čestitki Đorđe Pavlović, šef Odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada Valjeva.

 

"Poštovani građani Valjeva, nikada nemojte zaboraviti šta vam je ova vlast (Lazar Gojković, i njegova ekspertska prva petorka-Radoica Rstić, Snežana Rakić, Viktor Mićić, Vladimir Blagojević i Branko Vuković) uradila za dve godine i kako vas samo konstantno ponižava. Umesto da vam služe oni su izabrali bahatost.

 

Želim vam svima srećnu i uspešnu novu 2023. godinu i pozivam vas da nam se pridružite u borbi za lepše i bolje Valjevo. Valjevo obrazovanih, poštenih i dobrih ljudi. Živi i zdravi bili!", poručuje Đorđe Pavlović.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 2 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...